Neler Yeni

Anadolu lisesinden A.Ö.L Geçince ne olur ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
arkadaşlar Anadolu lisesine gidiyorum açık öğretime girersem ilerde work and travel gibi yurtdışı gitme imkanların engellenirmi ? Okuduğuma göre üniversiteyi açıktan okuyanlar wat yapamıyor.Yani kısaca sorum şu,açık öğretime girsem ( lisede ) ilerde yurtdışına gitme imkanlarını engeller mi ?

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
peki neden açık öğretim?
yani anadolu lisesi okumak varken bence iyi düşün yoksa hayatını etkileyecek karar olabilir sonra pişman olma

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Artık liseninde bir önemi yok, arkadaş AÖL'e geçmekle en doğrusunu yapar.
nasıl yok tamam eğitim sistemi sıkıntılı ama anadolu lisesiyle aöl arasında dağlar kadar fark var aöl okumak istiyorsan üniversitede iyi bir yeri unutacaksın ha dersen ben liseyi okumak için okuyorum dersen sorun yok bitir gitsin

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Artık liseninde bir önemi yok, arkadaş AÖL'e geçmekle en doğrusunu yapar.
nasıl yok tamam eğitim sistemi sıkıntılı ama anadolu lisesiyle aöl arasında dağlar kadar fark var aöl okumak istiyorsan üniversitede iyi bir yeri unutacaksın ha dersen ben liseyi okumak için okuyorum dersen sorun yok bitir gitsin
Beyler önemli olan diploma
Sizce lise en kolay açık öğretimden mi anadolu lisesindenmi biter
Üniversite okunmayacak
Sadece diploma önemli
Lise diploması en kolay nereden alınır

Little Cat

80+ Bronze
Sığ bir düşünce. Lisenin önemi yok, iş kişide bitiyor. Zamanında açık liseden diş hekimliği kazanan arkadaşım vardı. Yanlış yönlendirme yapmayın.

Qing

80+
Beyler önemli olan diploma
Sizce lise en kolay açık öğretimden mi anadolu lisesindenmi biter
Üniversite okunmayacak
Sadece diploma önemli
Lise diploması en kolay nereden alınır
Kaçıncı sınıfsın? 12. Sınıfta açığa geçersen ve sayısalsan sadece sözelde 11 de gördüklerinin sınavına gireceksin. Ana dersler yok MF de

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,813
İsim
Eren Yeager
Niye AÖL ile üniversitenin ne alakası var?
AÖL ile okuduktan çalıştıktan sonra iyi bir üniversite tutturamaz mı?

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar Anadolu lisesine gidiyorum açık öğretime girersem ilerde work and travel gibi yurtdışı gitme imkanların engellenirmi ? Okuduğuma göre üniversiteyi açıktan okuyanlar wat yapamıyor.Yani kısaca sorum şu,açık öğretime girsem ( lisede ) ilerde yurtdışına gitme imkanlarını engeller mi ?
Üniversiteyi örgün kazanırsan ve İngilizce sınavlarını geçersen Work and Travel'a gidersin sıkıntı olmaz. Üniversiteyi açık öğretim okursan Work and Travel yapamazsın veya Erasmus.

Top Bottom