S skyrx 80+ Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim erdem topaloglu 6 Haziran 2020 #1 merhabalar alttakı anakartı almıs bulunmaktayım yanına ryzen 3600 ıslemcı alıcam. ıslemcıyı takınca dırek calısır mı yoksa ryzen 1-2 nesıl ıslemcı takıp bıos guncelleyıp oyle mı ryzen 3 ıslemcı takmam lazım yanıtlarsanız sevınırım
merhabalar alttakı anakartı almıs bulunmaktayım yanına ryzen 3600 ıslemcı alıcam. ıslemcıyı takınca dırek calısır mı yoksa ryzen 1-2 nesıl ıslemcı takıp bıos guncelleyıp oyle mı ryzen 3 ıslemcı takmam lazım yanıtlarsanız sevınırım
S Simurg 80+ Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 186 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim Sefa KAYA 6 Haziran 2020 #2 Belirttiğiniz anakartı burada göremedim, ancak alacağınız anakartın soket tipi am4 olmalı. Am4 yonga setine sahip çoğu anakart bios güncelli gelir ve Ryzen işlemcinizi destekler.
Belirttiğiniz anakartı burada göremedim, ancak alacağınız anakartın soket tipi am4 olmalı. Am4 yonga setine sahip çoğu anakart bios güncelli gelir ve Ryzen işlemcinizi destekler.
S skyrx 80+ Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim erdem topaloglu 6 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11.com Anakart ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Anakart modelleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Haziran 2020 pardon atmayı unutmusum ustunde ryzenn 2000 support gıbı bısı yazıo eskı vıdeoları ızledıgımde bu konudan bahsedıolar suan ne akdar cozuldu onu bılmıyorum bu bıraz korkutuyo benı elımde 2 nesıl ryzen yok arabada olmadıgından elımde ksaayla 15 dk merkeze yurumek ıstemıyorum destekledıgını bıldıgınız bı kac anakart modelı soylermısınız lutfen
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11.com Anakart ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Anakart modelleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Haziran 2020 pardon atmayı unutmusum ustunde ryzenn 2000 support gıbı bısı yazıo eskı vıdeoları ızledıgımde bu konudan bahsedıolar suan ne akdar cozuldu onu bılmıyorum bu bıraz korkutuyo benı elımde 2 nesıl ryzen yok arabada olmadıgından elımde ksaayla 15 dk merkeze yurumek ıstemıyorum destekledıgını bıldıgınız bı kac anakart modelı soylermısınız lutfen