Neler Yeni

Anakart Bios Update Sonrası Siyah Ekran

samet_100

80+
tamam bende onun için yapmıştım sadece csm kapatıp secureboot açtım sonra tpm açtım oldu k2 olaylarını yapmadım keşke buraya konu açsaydın bunun için bir ara herkeste böyle hatalar almıştı konu olmuştu sonra çözülmüştü veya windows 10 geçmen yeterliydi
Uyari veriyordu videodaki gibi ilk basta

SadeceSeyf

80+ Gold
Ne oldu hallettin mi? Sanmıyorum ama 😄

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
cmos pini var birbirine değdir sıfırlarsın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bunu ben de yapmıştım. Bu adamın videoda yaptıklarını kesinlikle kimsenin yapmaması lazım. Garantiye göndermen gerekiyor.
Videonun yorumlarında bahsedenler olmuş aslında, adam işlemi biraz yanlış yapıyor ve çoğu anakart bu işlem sonucu sıkıntı çıkarabiliyor.

Bu yorum yeterli açıklamayı yapmış:
Guys, you don't need to disable CSM for secure boot. The device only needs to be secure boot capable with TPM enabled. Disabling CSM is bricking a lot of motherboards.

SadeceSeyf

80+ Gold
Videonun yorumlarında bahsedenler olmuş aslında, adam işlemi biraz yanlış yapıyor ve çoğu anakart bu işlem sonucu sıkıntı çıkarabiliyor.

Bu yorum yeterli açıklamayı yapmış:
Senin durumun ne o önemli şuan

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
misfit
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Anakart'ı servise gönderip yeni BIOS attırman lazım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
misfit

Teemo

80+

Teemo

80+
Teknik servise gonderdim
Ben de aynı şekil de teknik servise gönderdim ve detaylı arıza notuna şunları yazdım: Secure boot açıktan sonra görüntü alamadım. Sizlerden istediğim secure boot açıkken görüntü alabilmeniz aksi taktir de win 11 de oyunlar da sıkıntı yaşıyorum. 1 ayın sonun da anakart elime ulaştı tüm testlerden geçtiğini secure boot enable iken görüntü alındığını ve bir soruna rastlanmadığını belirtmişlerdi ama ben yine görüntü alamadım ve anakartı tekrardan servise gönderdim ve bu sefer detaylı arıza notuna: Kesinlikle ama kesinlikle secure boot ayarının kapatılmasını istiyorum yazdım ve şuan beklemedeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,261
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom