Usb bellek boş olmak zorundamı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 tane indi hangısını flasha atayım?
2sinide atayımmıHayır, boş olmasına gerek yok ancak mümkün mertebe boş olsun.
Dostum lütfen dediklerimi anlayarak adımları gerçekleştir, 2 kere söyledim, Allah için.
yarın pc geliyor yapamazsam sendeyim benA32ES715.BSS en güncel sürüm.
Sana yardımcı olabilirim.
BIOS güncelleme dosyasını indirip flash belleğine at. Flash belleğini PC'ye tak. PC açılrıken F12 tuşuna ardı ardına bas, böylece BIO-FLASHER yani Biostar'In BIOS güncelleme yazılımına girmiş oluyorsun.
Buraya girince fs0: senin flash belleğin olur, fs0:'daki en güncel BIOS güncelleme dosyasını seçip tamam diyorsun, onaylıyorsun.
Bu işlem 5-10 dakika arasında sürer, sabırlı ol ve PC'yi kesinlikle kapatma, eğer PC kapanırsa anakart servis yolunu bulur .
Takıldığın bir şey olursa yardımcı olabilirim.
Ben şansız olabilirim.Yapacak bir şey yok, o kadar şanssız olamaz herhalde
gamegarajdanBen şansız olabilirim.
Yakın zamanda Game Garaj'dan sistem sipariş ettim. Geldiğinde büyük ihtimalle bios güncel olmayacak, bende biosu güncelleyeceğim. Umarım elektrikler gitmez..
Hayırlı olsun.bendekıde
gamegarajdan
Hayır dostum, 1 tane atsan yeterli.Eyvallah
@crazyreign
Kral bi bak be 2 sinide mi atacagım?
@crazyEyvallah
@crazyreign
Kral bi bak be 2 sinide mi atacagım?
Tamam reyiz çok sağol biosum tamamlansın dnücem Allah razı olsunHayır dostum, 1 tane atsan yeterli.
A32ES715.BSS yazan dosyayı flash belleğine at yeter, başka bir şey atmana gerek yok.
Alıntıyı görüntüle
Allah Razı Olsun güncelledim Biosumu kaç gündür bunu dusunuyordum nasıl guncellıyecegım vs. ama başta american bilmem ne hatası verdi xmp ayarı sıfırlandı 3000mhz e ayarladım tekrar o hatada gitti Allah razı olsun tekrar sagol şimdi ben hangı ıslemcılerı takabılırm nerden bakarım ona@crazy
Tamam reyiz çok sağol biosum tamamlansın dnücem Allah razı olsun