Neler Yeni

Anakart boyut yardımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Özdoğan
Arkadaşlar anakartımı değiştirmek istiyorum işlemcileri vs. desteklemiyor diye ama dış kasamın içine boyut olarak uyuyor mu uymuyor mu bilmiyorum çok bi fark olur mu sizden yardım istiyorum.

Anakartım: MSI h110m pro vd
Almak istediğim anakart: Gigabyte A520M -K -V2

pc ustasi1

80+ Silver
Arkadaşlar anakartımı değiştirmek istiyorum işlemcileri vs. desteklemiyor diye ama dış kasamın içine boyut olarak uyuyor mu uymuyor mu bilmiyorum çok bi fark olur mu sizden yardım istiyorum.

Kasa marka model atarsan daha iyi yardımcı olabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Özdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kasamın markası yok çok eski rahat 15 yıl var içini değişiyorum sadece o yüzden bilmiyorum. Araştırdığımda h110m 235 e 180mm a520 ise 235e 198mm burdan bi çıkarım yapabilir miyiz

ThE LoSt

80+ Gold

Matx benzer form kartlardır sorun olmaz.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin
Ya kasamın markası yok çok eski rahat 15 yıl var içini değişiyorum sadece o yüzden bilmiyorum. Araştırdığımda h110m 235 e 180mm a520 ise 235e 198mm burdan bi çıkarım yapabilir miyiz
Benim de öyle bir kasam vardı. mATX anakart takılıydı içinde. Sonra gene mATX bir anakart aldım. Sorunsuz montajladım. Sende de mATX anakart var. Alacağın anakartta mATX bir problem yaşamazsın.

Top Bottom