cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Neden böyle oldu? Eski Lisans keyi tekrar yazsam olur mu?
Eski OEM keyi denedim hata verdi şimdi bi 2 lira daha vercem yeni OEM key için dimiLisanslar anakarta yazılır zaten örneğin bir oyundan ıps ban ip ban yerseniz anakarta atılır ban. sorun gelicek olursak microsofttan aldıysan lisansını kullanabilirsin ama oem keylerse tek kullanımlık oluyor yinede şansını dene olmadı loader progrmı ile lisans atabilirsin
Evet sanırım yol bunu gösteriyorEski OEM keyi denedim hata verdi şimdi bi 2 lira daha vercem yeni OEM key için dimi
@keremcnsz24Forumda bir konu vardı bedava windows etkinleştirmek diye onu bulmam lazım
SAKINN!!!
Forumda bir konu vardı bedava windows etkinleştirmek diye onu bulmam lazım
OEM key aldıysan normal, OEM keyler anakarta gömülür.Neden böyle oldu? Eski Lisans keyi tekrar yazsam olur mu?
Yaptım bile keremcnsz24 nin rehberini oldu ona da teşekkür ediyorum burdan@keremcnsz24
Mesaj otomatik birleştirildi:
SAKINN!!!
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
Aynen şimdi yaptım oldu 30 saniye bile sürmedi çok teşekkürlerOEM key aldıysan normal, OEM keyler anakarta gömülür.
Ne kadar format atarsan at gitmez, hep seninle kalır.
Format sonrası otomatik etkinleşir bilgisayar.
Ek olarak OEM keyler tek bilgisayara özeldir.
O yüzden başka anakart aldıktan sonra yazarsan hata verir.
Konu burada, okuyabilirsin istemezsen OEM key önerdiğim siteyi de attım.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
LAN VERME!Eski OEM keyi denedim hata verdi şimdi bi 2 lira daha vercem yeni OEM key için dimi
KMSpico ile yapmadın değil mi?Yaptım bile keremcnsz24 nin rehberini oldu ona da teşekkür ediyorum burdan
Aynen şimdi yaptım oldu 30 saniye bile sürmedi çok teşekkürler
CMD.KMSpico ile yapmadın değil mi?
He iyi.Yok. CMD den yaptım keremin rehberi ile