angel_eye 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,082 Dahası Reaksiyon skoru 1,270 Konum Ankara İsim Yunus Emre Karataş İlgilendiği Kategoriler Hazır Sistemler, Donanım 26 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar iyi forumlar. Anakartımı değiştiriyorum ancak aklımda bir soru var. Format atmalı mıyım?
Mustiback 80+ Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 269 Dahası Reaksiyon skoru 144 Konum İstanbul İsim Mustafa Gülduran 26 Aralık 2022 #2 Atmanda fayda var çünkü eski anakartın driverleri depolama alanında duruyordur uyumsuzluk ve donanım uyuşmazlığı çıkarabilir.
Atmanda fayda var çünkü eski anakartın driverleri depolama alanında duruyordur uyumsuzluk ve donanım uyuşmazlığı çıkarabilir.
Trifact 80+ Silver Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 3,269 Dahası Reaksiyon skoru 1,554 İsim Yusuf 26 Aralık 2022 #3 angel_eye yazmış: Arkadaşlar iyi forumlar. Anakartımı değiştiriyorum ancak aklımda bir soru var. Format atmalı mıyım? Devamı için tıklayın... yedeğini al formatını at temiz kurulum yap. hem aklın kalmamış olur hemde kalıntı bırakmamış olursun eski sistemden.
angel_eye yazmış: Arkadaşlar iyi forumlar. Anakartımı değiştiriyorum ancak aklımda bir soru var. Format atmalı mıyım? Devamı için tıklayın... yedeğini al formatını at temiz kurulum yap. hem aklın kalmamış olur hemde kalıntı bırakmamış olursun eski sistemden.