Kanaken 80+ Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Reaksiyon skoru 35 21 Kasım 2022 #1 yeni bir anakart aldım markası msı b460m a pro anakart içinde cd çıkıyor ve ben bu cd yi nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
yeni bir anakart aldım markası msı b460m a pro anakart içinde cd çıkıyor ve ben bu cd yi nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edermisiniz
Lunchx 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 2,312 Reaksiyon skoru 834 21 Kasım 2022 #2 Kanaken yazmış: yeni bir anakart aldım markası msı b460m a pro anakart içinde cd çıkıyor ve ben bu cd yi nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edermisiniz Devamı için tıklayın... Hocam cd ye gerek yok ki o kullanim klavuzu gibi bir sey onu kullanmaniza gerek yok.
Kanaken yazmış: yeni bir anakart aldım markası msı b460m a pro anakart içinde cd çıkıyor ve ben bu cd yi nasıl kuracağımı bilmiyorum yardım edermisiniz Devamı için tıklayın... Hocam cd ye gerek yok ki o kullanim klavuzu gibi bir sey onu kullanmaniza gerek yok.
Kanaken 80+ Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Reaksiyon skoru 35 21 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Lunchx yazmış: Hocam cd ye gerek yok ki o kullanim klavuzu gibi bir sey onu kullanmaniza gerek yok. Devamı için tıklayın... birde uefi yapma muhabbeti varya o önemli mi
Lunchx yazmış: Hocam cd ye gerek yok ki o kullanim klavuzu gibi bir sey onu kullanmaniza gerek yok. Devamı için tıklayın... birde uefi yapma muhabbeti varya o önemli mi