P7H55-M LX ASUS Anakartım var arkadaşlar yeni bir hdd yada ssd almak istiyorum
Yazmak istediğim cevap böyle olurdu.Evet ikisini de destekliyor bir sorun çıkmaz.
Ancak o SSD'yi almanı önermem, satın alıp şikayet eden çok kişi var.
Bu SSD'yi almanı öneririm, çok daha kalitelidir.
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ancak anakartının SATA girişleri 3.0 GB/s olduğu için SSD'nin yazma hızı bir miktar düşük olacaktır.
Ancak bu aşırı derecede bir sorun oluşturmaz. Sırf okuma yazma hızı düşük olacak diye SSD almamak saçmalık olur.
Anakartın destekliyor ancak ne yap ne et o SSD' den uzak dur, pişman olursun.P7H55-M LX ASUS Anakartım var arkadaşlar yeni bir HDD yada ssd almak istiyorum
Adata SU650 120GB 520MB-320MB/s SATA3 SSD Disk - ASU650SS-120GT-R
Seagate Barracuda ST500DM009 3.5" 500 GB 7200 RPM 32 MB SATA 3 NCQ HDD
bu ikisini anakartım destekliyormu yada hangini destekliyor, yardımcı olurmusunuz ?
sağol kardeş önerdiğin ssd yi beğendim. satın alıcamEvet ikisini de destekliyor bir sorun çıkmaz.
Ancak o SSD'yi almanı önermem, satın alıp şikayet eden çok kişi var.
Bu SSD'yi almanı öneririm, çok daha kalitelidir.
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ancak anakartının SATA girişleri 3.0 GB/s olduğu için SSD'nin yazma hızı bir miktar düşük olacaktır.
Ancak bu aşırı derecede bir sorun oluşturmaz. Sırf okuma yazma hızı düşük olacak diye SSD almamak saçmalık olur.
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsunSağolun gerçekten çok yardımcı oldunuz cevap veren herkese teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağol kardeş önerdiğin ssd yi beğendim. satın alıcam
Sadece "Soru" şeklinde açılan konularda en iyi cevap seçilebiliyor, sen soru şeklinde açmamışsın.Arkadaşlar sistemde en iyi cevabı seç diye bir seçenek varmış sanırım, nerden seçiliyo