Anakart İçin Yardım ?

Reaksiyon skoru
11
Selamlar arkadaşlar , Bir kasa toplayacağım işlemci ve ekran kartı olarak rx 5600xt ve r5 3600 ü seçtim.Anakart olarak sizce ne seçmeliyim ?.Aklımda Msi Mag X570 Tomahawk var.Ama fiyatından dolayı şüphe ediyorum.Bütce konusunda sıkıntım yok fakat oradan tasarruf edeceğim parayı ekran kartına mı yatırmalıyım ? Ne önerirsiniz

Selamlar arkadaşlar , Bir kasa toplayacağım işlemci ve ekran kartı olarak rx 5600xt ve r5 3600 ü seçtim.Anakart olarak sizce ne seçmeliyim ?.Aklımda Msi Mag X570 Tomahawk var.Ama fiyatından dolayı şüphe ediyorum.Bütce konusunda sıkıntım yok fakat oradan tasarruf edeceğim parayı ekran kartına mı yatırmalıyım ? Ne önerirsiniz
O parçalara 570e gerek yok.
S2h yapıştır gitsin.

X570 chipsetli anakarta ne kadar gerek duyarsın bilmiyorum, MAG B550 TOMAHAWK da alabilirsin, o da sağlam anakart.
ROG STRIX B550-E GAMING de olabilir.
Bütce konusunda sıkıntım yok fakat oradan tasarruf edeceğim parayı ekran kartına mı yatırmalıyım ?
Bence öyle yapman güzel olur, RX 5600 XT seçmişsin, ne olur bilinmez :).
MAG B550 TOMAHAWK + Sorunsuz bir ekran kartı öneririm :D.

Son düzenleme:
B550 Tomahawk daha iyi olur o sisteme X570 e gerek yok

B450m s2h alıp parayı ekran kartına yatır ekran kartını yükselt
İstersen B550 de alabilirsin

O çok oldu ya, A320M-A PRO alalım, MAX'i de değil bak, M.2 slotu yok.
Hey Allah'ım ya Rabbim.
Lan iyimisin?
Arkadaş tasarruftan bahsediyor.
B550 ya da x570 almasındansa işlemci veya ekran kartını yükseltsin.
Birde gidip kızgın atıyor.

rtx2060s + b450 pro 4 daha iyi bir seçim

Lan iyimisin?
Arkadaş tasarruftan bahsediyor.
B550 ya da x570 almasındansa işlemci veya ekran kartını yükseltsin.
Birde gidip kızgın atıyor.
La tasarruf da böyle tasarruf mu olur?
B550-A PRO de, B550M PRO-VDH WIFI de, hadi onları da geçtim TUF B450M-PLUS GAMING falan de.
B450M S2H ne la?
Tasarrufmuş, bu kadar da tasarruflu olunmaz.
B450M S2H alıp RTX 2080 SUPER falan mı kullansın?

La tasarruf da böyle tasarruf mu olur?
B550-A PRO de, B550M PRO-VDH WIFI de, hadi onları da geçtim TUF B450M-PLUS GAMING falan de.
B450M S2H ne la?
Tasarrufmuş, bu kadar da tasarruflu olunmaz.
B450M S2H alıp RTX 2080 SUPER falan mı kullansın?
Ne alakası var?
Arada 3bin tl fiyat farkımı var?

b550 e gaming al hacı ekran kartını da 2.el 5700xt al sitelerde dolu nitro plus lar var

Geri