Neler Yeni

Anakart Metal Teması

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
Yeni topladığım rtx4070 asus b660mk d4 i5.12400f sistemimin içine daha güzel gözükmesi için çelik özel üretim stiletto çakı koymaya çalıştım anakarta temas etti bios üzerinden kontrol edilmeyen kontrolcüye bağlı fanlar deli gibi dönmeye başladı kasa fanları ve sıvı soğutma fanları dumanda çıkmış olabilir o anlık korkuyla dikkat edemedim hemen kapattım şuan canavar gibi god of war cyberpunk oynadığım oyunlara girip baktım sıcaklık değerleri fps değerleri falan normal sorun teşkil eder mi? çok korkuyorum bilen başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
Başıma gelmedi ama fan başlıklarını başka bir pine takmayı deneyebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Rage

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bişeyler kısa devre yapmış olabilirmi veya uzun vadede bu olay kendini belli eder mi? onu soruyorum

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
kısa devre olsa hiç çalışmazdı.kasada çakı nasıl durdu bu arada birde fan başlıklarının yerini değiş arkadaşın dediği gibi

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
WhatsApp Image 2024-01-24 at 19.33.44.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bu şekilde ekran kartının üzerine koydum yakıştı gibi

Değdiği kısımda burasıydı ya en köşe yada ordaki pinler endişeden dikkat edemedim

Ekler

• WhatsApp Image 2024-01-24 at 19.38.46.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-24 at 19.38.46.jpeg
    237.2 KB · Hit: 38
Son düzenleme:

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Alıntıyı görüntüle

Şuan bu şekilde ekran kartının üzerine koydum yakıştı gibi

Değdiği kısımda burasıydı ya en köşe yada ordaki pinler endişeden dikkat edemedim
knk olmamış sanki sen bilirsin ama

Lutted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahimKocaoğlu
benzeri başıma geldi şöyle anlatayım bende thermal macun değişimi için bilgisayarcıya verdim ve hani bi atasözü vardır ya arap bol buldumu ..... thermal macun anakartta bi kaç yere bulaşmış açtığım zaman direk kapanıyordu temizledim sonrasında belli bi süre sıkıntısız kullandım sonra kapanıp kapanıp açılmaya başladı ve hayır gelemeyeceğini bildiğim için sattım yani dedin gibi her şey uzun vadede belli olur biraz şans meselesi

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
benzeri başıma geldi şöyle anlatayım bende thermal macun değişimi için bilgisayarcıya verdim ve hani bi atasözü vardır ya arap bol buldumu ..... thermal macun anakartta bi kaç yere bulaşmış açtığım zaman direk kapanıyordu temizledim sonrasında belli bi süre sıkıntısız kullandım sonra kapanıp kapanıp açılmaya başladı ve hayır gelemeyeceğini bildiğim için sattım yani dedin gibi her şey uzun vadede belli olur biraz şans meselesi
Geçmiş olsun reis benimkide sorun çıkarmaz inşallah malum tc şartlarında zor pc toplamak yükseltmek

Lutted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahimKocaoğlu

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
zorun da üstünde fiyat lar aldı başını gidiyor

benim şu sorularada bi el atılsa efsane olcak :)
Hangi Soruya el atalım :)

Rage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Deniz Osmanlı
hiçbir şekilde güncellme almıyor indirmiyorda sorun gidericide çalışmıyor değişiklikler tamamlanamadı diyor sonra te
Kankam windows un orjinalse önemli şeyleri yandeks mega gibi bi yere yedekleyip rufus üzerinden usb ye windows un güncel sürümünü atıp temiz bi format sonrasında usbden yüklemeyi deneyebilirsin
Benim orjinal değildi ama öyle yapmıştım eski pcde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,051
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom