Yardım Anakart montajlarken 1 vidayı takmadım sorun olur mu

Reaksiyon skoru
69
merhaba b550-a pro atx anakart kasama ucu ucuna sığdı vida delikleri bir tanesi hariç hepsi oturdu sıktım . en üst ortada bulunan tam denk gelmediği için vidalayamadım bir sıkıntı yaşar mıyım sistemi komple kurdum sökmek istemiyorum. eğer bir problem olmazsa

Sorun yaşamazsınız

Normalde kasa hangi standartı destekliyorsa o na göre tasarlanır vidanın denk gelmemesi garip muhtemelen boş yuvaya kasaya takılan anakart montaj vidasını takmadın yada vidalar matx e göre uyumlu oldugundan yerini değiştirmedin. Oradaki montaj videları sökülüp yeri değiştirebilir..
1_org.jpg

Normalde kasa hangi standartı destekliyorsa o na göre tasarlanır vidanın denk gelmemesi garip muhtemelen boş yuvaya kasaya takılan anakart montaj vidasını takmadın yada vidalar matx e göre uyumlu oldugundan yerini değiştirmedin. Oradaki montaj videları sökülüp yeri değiştirebilir..
1_org.jpg
kasada matx/a diye işaretli olan yerler doluydu aşşağı 3 lüye de atx için A diye belirtilenlere taktım ama anakartım çok büyük soğutuculara sahip kasanın fanıyla sıkıntı yaşadım montajlarken bir vida eksik kaldı zaten değiştirmeyi planlıyorum bir süre götürse yeter

Geri