Anakart önerisi b550 için

Reaksiyon skoru
2
Şu an sistemimde kullandığım anakart B350 PRO VD Plus
Sistemi yenilemek adına anakart almak istiyorum B550 almayı düşünüyorum ama farklı farklı büssürü markanın B550 modeli var en ucuzu almayı düşünüyorum.
Bunlar gibi ama ne farkları var maximum RAM hızından başka veya bu fiyat aralığında bir anakart önerir misiniz?

Sistemi yenilemek adına anakart almak istiyorum B550 almayı düşünüyorum ama farklı farklı büssürü markanın B550 modeli var en ucuzu almayı düşünüyorum.
Bunlar gibi ama ne farkları var maximum RAM hızından başka veya bu fiyat aralığında bir anakart önerir misiniz?
Bu bütçeyle b550 almak pek mantıklı değil. Böyle bir anakart almak çok daha mantıklı olur.

Bu fiyata b550 almaıyın leade nin önerdiğini alın

Bu bütçede b550 pek mantıklı değil. Üst düzey b450 alınabilir. örn: b450m pro s

neden almak mantıklı değil acaba pek bir bilgim yok
Çünkü o fiyattaki b550 anakartların güç besleme kalitesi fiyatına oranla çok kötü.
Onun yerine alacağınız üst düzey b450 anakart, önerdiğim mesela, onlara oranla çok daha iyidir.

Çünkü o fiyattaki b550 anakartların güç besleme kalitesi fiyatına oranla çok kötü.
Onun yerine alacağınız üst düzey b450 anakart, önerdiğim mesela, onlara oranla çok daha iyidir.
b550 önerir misiniz? peki para toplayınca onu alıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,237
Üyeler
191,542
Son üye
Hasan bnr
Geri