rgb fusion tırt zaten xpg d41 aldım ışıkları kontrol ederim diye ışıklandırmasını kontrol edemiyorum hala daha bulamadım çözümrgb fusion 2.0 tamamen tırt arkadaşlar sadece anakartta ki düz rgb kısmını değiştiriyor ramler kasa ışıkları Allaha emanet karman çorman yanıyor asus aura yakar mı hepsini senkron kasa fanları uyumlu ztn de gerisi olur mu bilemedim
anakart değişim şart demede dah dün açtım kutusunu artık kesin ikinci ele düştü satmakta uğraştırır güzelde kart b550 aorus elite v2rgb fusion tırt zaten xpg d41 aldım ışıkları kontrol ederim diye ışıklandırmasını kontrol edemiyorum hala daha bulamadım çözüm
hocam destek yazılım programları var internetten araştırıp bulabilirsin onları bir dene birde bende deneyecektim ama o kadar çok uğraştım ki bezdim saldım sistem full aynı ışıklandırma ram kendi halindeanakart değişim şart demede dah dün açtım kutusunu artık kesin ikinci ele düştü satmakta uğraştırır güzelde kart b550 aorus elite v2
aura sync indiriyom hayırlısı bakalım klavye mouse da rog kasa fanları uyumlu ramler de uyarsa sorun yokhocam destek yazılım programları var internetten araştırıp bulabilirsin onları bir dene birde bende deneyecektim ama o kadar çok uğraştım ki bezdim saldım sistem full aynı ışıklandırma ram kendi halinde
valla hocam ben gerçekten yıldım uğraşmam bidaha zaten bu kadaraura sync indiriyom hayırlısı bakalım klavye mouse da rog kasa fanları uyumlu ramler de uyarsa sorun yok
başlarım görünüşüne ışıksız olsun benim olsunaura sync indiriyom hayırlısı bakalım klavye mouse da rog kasa fanları uyumlu ramler de uyarsa sorun yok