Neler Yeni

Yardım anakart rgb yazılımı tırt hiç bir şey değişmiyor

Can...

80+ Platinum
rgb fusion 2.0 tamamen tırt arkadaşlar sadece anakartta ki düz rgb kısmını değiştiriyor ramler kasa ışıkları Allaha emanet karman çorman yanıyor asus aura yakar mı hepsini senkron kasa fanları uyumlu ztn de gerisi olur mu bilemedim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
rgb fusion 2.0 tamamen tırt arkadaşlar sadece anakartta ki düz rgb kısmını değiştiriyor ramler kasa ışıkları Allaha emanet karman çorman yanıyor asus aura yakar mı hepsini senkron kasa fanları uyumlu ztn de gerisi olur mu bilemedim
rgb fusion tırt zaten xpg d41 aldım ışıkları kontrol ederim diye ışıklandırmasını kontrol edemiyorum hala daha bulamadım çözüm

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rgb fusion tırt zaten xpg d41 aldım ışıkları kontrol ederim diye ışıklandırmasını kontrol edemiyorum hala daha bulamadım çözüm
anakart değişim şart demede dah dün açtım kutusunu artık kesin ikinci ele düştü satmakta uğraştırır güzelde kart b550 aorus elite v2

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
anakart değişim şart demede dah dün açtım kutusunu artık kesin ikinci ele düştü satmakta uğraştırır güzelde kart b550 aorus elite v2
hocam destek yazılım programları var internetten araştırıp bulabilirsin onları bir dene birde bende deneyecektim ama o kadar çok uğraştım ki bezdim saldım sistem full aynı ışıklandırma ram kendi halinde :D

Can...

80+ Platinum
hocam destek yazılım programları var internetten araştırıp bulabilirsin onları bir dene birde bende deneyecektim ama o kadar çok uğraştım ki bezdim saldım sistem full aynı ışıklandırma ram kendi halinde :D
aura sync indiriyom hayırlısı bakalım :D klavye mouse da rog kasa fanları uyumlu ramler de uyarsa sorun yok :D

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
aura sync indiriyom hayırlısı bakalım :D klavye mouse da rog kasa fanları uyumlu ramler de uyarsa sorun yok :D
valla hocam ben gerçekten yıldım uğraşmam bidaha zaten bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlarım görünüşüne ışıksız olsun benim olsun :D

Can...

80+ Platinum
valla hocam ben gerçekten yıldım uğraşmam bidaha zaten bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

başlarım görünüşüne ışıksız olsun benim olsun :D
kapanmıyolar ki sflşksdf kapansalar ona da razıyım zaten

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çeşitli kontrol yazılımları var. Gigabyte yazılım konusunda en berbat firma olabilir.

Can...

80+ Platinum
Çeşitli kontrol yazılımları var. Gigabyte yazılım konusunda en berbat firma olabilir.
Asus aurasync yükledim oda kasa rgblerinni görmüyor sadece ram i görüyor naniş köyü yedim kasa umarım kendi kontrol ediliyordur

Top Bottom