Neler Yeni

Anakart Sattığım Kişi 2 Hafta Sonra Bozuk Deyip Küfür Etti

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar tartıştığım kişi Murat hocamız değil, konunun özellikle başını dikkatli okuyun lütfen. :D 2 hafta önce anakart sattım, MSI H510m Pro model. Hatta i3-10100F işlemciyi de gene bu forumdan @MuratTheFounderOfGariban a elden sattım. Dolandırıcı falan değilim. Daha önce çok 2. el ürün sattım, ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Sistemimi yükselttiğim için satmıştım bu 2 ürün de. Neyse adama 2 hafta önce gönderdim anakartı, şimdi bana mesaj attı diyor ki bilgisayarcıya vermiştim ben parçaları, anakart bozuk çıktı görüntü gelmiyor. Adama defalarca kere sağlam gönderdiğimi söyledim, 2 haftalık ürünün bozuk olduğunu söylemenize yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim. Satın almadan önce kendisi anakart pinlerini, sağını solunu hem fotoğraf hem video olarak oldukça detaylı bir şekilde çekip göndermiştim. Zaten ürünü satmadan yaklaşık 1 hafta önce kendi kasamdan çıkartmıştım. Şimdi bana ''***** mısın sen?'' ''Haram olsun ,hadi sg'' gibisinden laflar ediyor. Ben ne yapmalıyım şimdi bu adamla? Diyorum ki davaya ver beni, 1.300 lira için seni mi dolandıracağım iban bilgime, telefon numarama sahipsin, hala küfür ediyor.
Ben hakaretten dolayı böyle uğraşmadan avukat mavukat olmadan bundan şikayetçi olsam ne olur?

Son düzenleme:

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oda iyimiş 2 hafta sonramı anlaşılmış bozuk olduğu :kekw:
Bilgisayarci bozmus olabilir ,cogu parca caliyor degistiriyor guvenilmezler.
Ben ürünü açmadım bile, bilgisayarcıya verdim, parça topluyordum diyor. Bilgisayarcı da aynı şeyi söylüyor, bana parça parça geldi ürünler taktım en sonunda çalışmıyor diyor. Adam muhtemelen sağdan soldan ne bulduysa topladı. Görüntü gelmeyince de deiyor ki anakart bozuk ve küfür ediyor. Kendi kasamdan çıkarttım diyorum, bilgisayarcının bozmadığını, senin bozmadığını, kargoda başına bir şey gelmediğini ben nereden bileceğim diyorum ki baloncuklu poşete sarıp kendi kutusuyla tam orijinal aksesuarlarıyla gönderdim. Hakaret ediyor.
Burada kim haklı çıkar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendinden eminsen kafana takmalık bir durum yok. Belki bilgisayarcısı dolandırdı
Ürünü satmadan 1-2 hafta önce mi ne i3-10100F ile kasamda kendim kullanıyordum. i3-10100F'i de @MuratTheFounderOfGariban kişisine sattım elden. Satma sebebim de i3-12100F ile MSI H610 ikilisine geçtim. Bu 2 ürünü aldığımda eskilerini satılığa çıkarttım. Pinlerinde vs. en ufak yamulma yok, sıfır gibi ürün. Zaten pinlerin vs. sıkıntı olsa pinleri yamuk derlerdi. Bana direkt diyorlar ki görüntü gelmiyor bozuk anakart sattın ve sövüyor.

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
adres ver gelsin senin oraya 1-1 atıp kapışın hocam. Ben olsam o küfürlerin altında kalmazdım. Üzerinden 2 hafta geçmiş yani bu kadar zamandır aklı nerdeymiş. Bence çağırın ayağınıza gelsin iki kafa atıp gönderirsiniz.
hiç gerek yok şiddete haklıyken haksız durumamı düşsün adam a!#k

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
sattıgım ürünün çalıştıgından eminsem kullandıgım ürünü söküp paketleyip sattıysam 2 hafta sonra bana bozuk demesi hakkını helal etmemesi gibi durumlar umrumda olmaz çünkü benim vicdanım rahattır zaten 2 haftada ne oldu kimbilir o yüzden , benim vicdanım rahat nasıl biliyorsnaız oyle yapın deyip geçin takmayın kafanıza

hiç gerek yok şiddete haklıyken haksız durumamı düşsün adam a!#k
hocam adam hem suçlu hem güçlü. Ne yapsın şimdi bu küfürleri yesin mi konu sahibi ? Size edildiğini düşünün böyle sakin kalır mıydınız ? Bana bu lafları edecek onun çanağına s1çar , kıçına etek giydirip anasının evine yollarım şakasız :D

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
2 hafta önce anakart sattım, MSI H510m Pro model. Hatta i3-10100F işlemciyi de gene bu forumdan @MuratTheFounderOfGariban a elden sattım. Dolandırıcı falan değilim. Daha önce çok 2. el ürün sattım, ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Sistemimi yükselttiğim için satmıştım bu 2 ürün de. Neyse adama 2 hafta önce gönderdim anakartı, şimdi bana mesaj attı diyor ki bilgisayarcıya vermiştim ben parçaları, anakart bozuk çıktı görüntü gelmiyor. Adama defalarca kere sağlam gönderdiğimi söyledim, 2 haftalık ürünün bozuk olduğunu söylemenize yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim. Satın almadan önce kendisi anakart pinlerini, sağını solunu hem fotoğraf hem video olarak oldukça detaylı bir şekilde çekip göndermiştim. Zaten ürünü satmadan yaklaşık 1 hafta önce kendi kasamdan çıkartmıştım. Şimdi bana ''***** mısın sen?'' ''Haram olsun ,hadi sg'' gibisinden laflar ediyor. Ben ne yapmalıyım şimdi bu adamla? Diyorum ki davaya ver beni, 1.300 lira için seni mi dolandıracağım iban bilgime, telefon numarama sahipsin, hala küfür ediyor.
Ben hakaretten dolayı böyle uğraşmadan avukat mavukat olmadan bundan şikayetçi olsam ne olur?
hiç bir halt olmaz kudursun istediği kadar 2 hafta herifte durmuş ne yaptığını nerden bileceksin yapıyor bunun gibiler var ürünü değiştiriyor aklınca bozuğu sana vermeye kalkıyor yada bunu gibi değişik adamlar muhtemelen bilgisayarcı bozdu topu sana atıyor

2 hafta önce anakart sattım, MSI H510m Pro model. Hatta i3-10100F işlemciyi de gene bu forumdan @MuratTheFounderOfGariban a elden sattım. Dolandırıcı falan değilim. Daha önce çok 2. el ürün sattım, ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Sistemimi yükselttiğim için satmıştım bu 2 ürün de. Neyse adama 2 hafta önce gönderdim anakartı, şimdi bana mesaj attı diyor ki bilgisayarcıya vermiştim ben parçaları, anakart bozuk çıktı görüntü gelmiyor. Adama defalarca kere sağlam gönderdiğimi söyledim, 2 haftalık ürünün bozuk olduğunu söylemenize yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim. Satın almadan önce kendisi anakart pinlerini, sağını solunu hem fotoğraf hem video olarak oldukça detaylı bir şekilde çekip göndermiştim. Zaten ürünü satmadan yaklaşık 1 hafta önce kendi kasamdan çıkartmıştım. Şimdi bana ''***** mısın sen?'' ''Haram olsun ,hadi sg'' gibisinden laflar ediyor. Ben ne yapmalıyım şimdi bu adamla? Diyorum ki davaya ver beni, 1.300 lira için seni mi dolandıracağım iban bilgime, telefon numarama sahipsin, hala küfür ediyor.
birde sen sağlam olduğunu biliyorsan vicdanın rahatsa hiç sorun yok

ve bunlar bitmez hacı arkadaş motor sattı adam alırken ustasına falan gösterdi 1 haftaya yakın geçti adam sonra motor yağ yakıyormuş diye tamir ettircem parasını sen vercen diyor :D

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hocam adam hem suçlu hem güçlü. Ne yapsın şimdi bu küfürleri yesin mi konu sahibi ? Size edildiğini düşünün böyle sakin kalır mıydınız ? Bana bu lafları edecek onun çanağına s1çar , kıçına etek giydirip anasının evine yollarım şakasız :D
ben zaten soğukkanlı bir insasım s!½$me bile takmam m$ malını

Tahir4241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tahir Altay
Ben msi a320m pro anakart satmıştım, kendi kullandığım anakarttı test ettim yani neyse param güvende ile adam onayladı falan sonra bir veya iki hafta sonra beni aradı açılmıyor elektrik gitmiyormuş diye benden geri almamı istedi almadım sonra bilgisayarcıya götürdü avukatım falan dedi tamir ücretini vermezsen dava acicam dedi belge falan cikarttirmis ss atmis bende 500 lira yolladim

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
crazy
sen gerekli görselleri ve videoyu çektiysen, muhtemelen bilgisayarcının bilgisizliği, h110m anakart satmıştım, alan kişi sözde bilgisayarcı dükkan falan var, üstüne otururmu diye 3. 4. nesil bir şey koymaya çalışacaktı az kalsın, oturmayınca vazgeçmişti
ihtimaller: anakarta farklı ram takıldıgı için clear cmos isteyebilir, bu işlemi görüntü alana kadar yapması lazım (genelde görüntü gelmeme sorunu %90 bundan)
2. ihtimal: F serisi gpu takmışlardır, görüntüyüde anakarttan almaya çalışıyorlardır, yada igpu lu seri taksa bile biosta onboard graphics açık değilse gene görüntü alamaz (2. ihtimale düşücek kadar saf değillerdir heralde)
zaten bilgisayarcıya vermesi baştan hata, elinde hazır build yoksa ve test şartlarından emin değilsen bilgisayarcıya niye veriyosun ki, nerden biliyosun becerebileceğini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom