Enivici Vokke
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,114
- İsim
- Abdullah Aydoğdu
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Arkadaşlar tartıştığım kişi Murat hocamız değil, konunun özellikle başını dikkatli okuyun lütfen. 2 hafta önce anakart sattım, MSI H510m Pro model. Hatta i3-10100F işlemciyi de gene bu forumdan @MuratTheFounderOfGariban a elden sattım. Dolandırıcı falan değilim. Daha önce çok 2. el ürün sattım, ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. Sistemimi yükselttiğim için satmıştım bu 2 ürün de. Neyse adama 2 hafta önce gönderdim anakartı, şimdi bana mesaj attı diyor ki bilgisayarcıya vermiştim ben parçaları, anakart bozuk çıktı görüntü gelmiyor. Adama defalarca kere sağlam gönderdiğimi söyledim, 2 haftalık ürünün bozuk olduğunu söylemenize yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim. Satın almadan önce kendisi anakart pinlerini, sağını solunu hem fotoğraf hem video olarak oldukça detaylı bir şekilde çekip göndermiştim. Zaten ürünü satmadan yaklaşık 1 hafta önce kendi kasamdan çıkartmıştım. Şimdi bana ''***** mısın sen?'' ''Haram olsun ,hadi sg'' gibisinden laflar ediyor. Ben ne yapmalıyım şimdi bu adamla? Diyorum ki davaya ver beni, 1.300 lira için seni mi dolandıracağım iban bilgime, telefon numarama sahipsin, hala küfür ediyor.
Ben hakaretten dolayı böyle uğraşmadan avukat mavukat olmadan bundan şikayetçi olsam ne olur?
Ben hakaretten dolayı böyle uğraşmadan avukat mavukat olmadan bundan şikayetçi olsam ne olur?
Son düzenleme: