Neler Yeni

ANAKART SECENEK EKRANINDA KALDI

Rtxon1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin Taşkın
Merhabalar yeni anakart aldım eski sistem için ancak BIOS ekranına bile giremiyorum duruyor eski bir sistem olduğu için ne yapacağımı bilemedim tuşlar çalışmıyor PS2 adaptörü aldım o da işe yaramadı ramleri çıkardım taktım teker teker o da işe yaramadı neden kaynaklanıyor olabilir?

Ekler

• IMG_20230906_133557.jpg
    IMG_20230906_133557.jpg
    883.9 KB · Hit: 27

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Merhabalar yeni anakart aldım eski sistem için ancak BIOS ekranına bile giremiyorum duruyor eski bir sistem olduğu için ne yapacağımı bilemedim tuşlar çalışmıyor PS2 adaptörü aldım o da işe yaramadı ramleri çıkardım taktım teker teker o da işe yaramadı neden kaynaklanıyor olabilir?
Bu biosu son gördüğümden beri 15 yıl geçmiş. Ne günlerdi be.
Ps2 uçlu bir klavye ile dene. Yine olmuyorsa ya klavyen yada ps2 soketin bozulmuştur. Bu arada doğru yere taktığından eminsin değil mi?

Rtxon1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps2 uçlu bir klavye ile dene. Yine olmuyorsa ya klavyen yada ps2 soketin bozulmuştur. Bu arada doğru yere taktığından eminsin değil mi?
Hocam ps2 uçlu klavyeyi bulamam. İnternette 500tlye satılıyor adaptör almıştım adaptör çalışmadı adaptör bozuk olabilir. Bütün adaptörler de böyle olabilir. Yeni adaptör mü alayım anakartı iade mi edeyim bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu söylemeden de geçemeyeceğim satıcıya soru sordum bu çözülmeyecek klavyeler çalışmıyor dedim. O***Ç*** dalga geçer gibi biosa gir usbyi aç dediler. Biosa neyle gireyim telekineziyle mi rko içimde çok kalmıştı teşekkür ederim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: qnyb

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocam ps2 uçlu klavyeyi bulamam. İnternette 500tlye satılıyor adaptör almıştım adaptör çalışmadı adaptör bozuk olabilir. Bütün adaptörler de böyle olabilir. Yeni adaptör mü alayım anakartı iade mi edeyim bilemedim.

Bunu söylemeden de geçemeyeceğim satıcıya soru sordum bu çözülmeyecek klavyeler çalışmıyor dedim. O***Ç*** dalga geçer gibi biosa gir usbyi aç dediler. Biosa neyle gireyim telekineziyle mi rko içimde çok kalmıştı teşekkür ederim.
Yakınında bir bilgisayarcı varsa rica etsen aslında sorun olacağını düşünmüyorum. Belki ps2 klavyesi veya dönüştürücüsü vardır. Orada kontrol etmiş olursun.
Çok eski olduğundan yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu tür eski anakartlarda, bios kısmında usb klavyeleri görmüyordu diye hatırlıyorum.

Millet gerçekten kafayı yemiş :ROFLMAO:
Bu arada çevrende endüstri meslek, teknik lise tarzı bilişim mesleki eğitimi veren lise varsa, oradan da rica edebilirsin. Genelde ellerinde ps2 klavye bulunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,546
Üyeler
159,020
Son üye
burak58
Top Bottom