MPG X570 GAMING PLUS alma, iyi değil.
Ne anakart seçeneği var?
Bu arada yazdığım şeyleri alıntılarsan veya beni etiketlersen bildirim gelir, eğer yapmazsan bana bildirimi gelmez, yazdığını göremem.
B450 GAMING PLUS MAX olabilir, aralarında en mantıklısı o.
Ancak ARGB girişi olmadığını belirteyim.
İstersen anakartı değiştirmeden al sistemi, sonra anakartı ikinci elden sat, üstüne para koyup daha iyi bir model al.
İstersen anakartı değiştirmeden al sistemi, sonra anakartı ikinci elden sat, üstüne para koyup daha iyi bir model al.
Listede önceden b450 tomahawk Max vardı artık o da yok ve ne yapacağımı şaşırdım cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasayı da h500 olarak degistiremiyormus mb511 olarak kaldı o da
Ne yapmamı önerirsiniz dün en kötü ihtimalle b450 tomahawk secebiliyordum bugün onu da secemeyince çok arada kaldım. Sistemi almasam mi hiçbir şekliyle
@crazyreign hocam bana son kez yol gösterir misiniz ? Mpg b550 alamayınca moralim bozuldu ve şuan kararsız kararsız önünde bekliyorum dükkanın.
@crazyreign tomahawk Max geri geldi onu seçip alayım mı hocam
Almaya geldim her şeyim hazırdı ancak anakarti degistiremeyeceğimi listeden seçmem gerektiğini söyledi bir anda tüm planlar suya düştü
Listede önceden b450 tomahawk Max vardı artık o da yok ve ne yapacağımı şaşırdım cidden
Kasayı da h500 olarak degistiremiyormus mb511 olarak kaldı o da
Ne yapmamı önerirsiniz dün en kötü ihtimalle b450 tomahawk secebiliyordum bugün onu da secemeyince çok arada kaldım. Sistemi almasam mi hiçbir şekliyle
@crazyreign hocam bana son kez yol gösterir misiniz ? Mpg b550 alamayınca moralim bozuldu ve şuan kararsız kararsız önünde bekliyorum dükkanın.
@crazyreign tomahawk Max geri geldi onu seçip alayım mı hocam