Aynen hocam bende dikkat ettim ona ama ileriki zamanlarda farklı ve daha üst duzey islemci koydugumda bana problem cikarmiyacak bir anakart bulmaya calisiyorum3600 alanlar genelde s2h alıyor bende dahil
Hocam su anda net bir butce yok arastirma yapiyorum ileriki zamanlarda ust seviye iskemciye falan gectigimde de destekleyebilecek bir anakart ariyorumBütçen nedir?
eğer s2h düşünüyorsan 2 slot olduğu için mesela ilerde 32gb ram yapçaksan şimdi 2x8 alcağına 1x16 al ilerde 1 adet daha 16 gb takarsın eğer 32 gb takçaksan şimdi 2x8 gm ram alırsan ilerde 1 ni çıkartmak zorundasınAynen hocam bende dikkat ettim ona ama ileriki zamanlarda farklı ve daha üst duzey islemci koydugumda bana problem cikarmiyacak bir anakart bulmaya calisiyorum
B450 pro mantıklı duruyo ilerki donemlerde degisiklik yapmak istedigimde sorun cikarmayacaktir sanirim dogru mu dusunuyorum ?B450 PRO4 güzel.
S2H da güzel.
Ama ikisi karşılaştırılmaz.
Bütçen varsa B550 bak derim.
Hangi işlemciyle değişiklik yapmayı düşünüyorsun ilerde?B450 pro mantıklı duruyo ilerki donemlerde degisiklik yapmak istedigimde sorun cikarmayacaktir sanirim dogru mu dusunuyorum ?
Hocam 3900 falan olabilirHangi işlemciyle değişiklik yapmayı düşünüyorsun ilerde?
Daha dogrusu 7. Ve 9. Nesil ryzenlerleHocam 3900 falan olabilir