- Konu Sahibi Konu Sahibi
Coil whine varYani aslında o çok daha mantıklı. Zaten ekran kartı almaya kalksa en kötü 10 bin lira verecek.
Coil whine varYani aslında o çok daha mantıklı. Zaten ekran kartı almaya kalksa en kötü 10 bin lira verecek.
İşte yapılacak en mantıklısı o olabilirdi ama anakart almış. Mevcut duruma bakarsan en mantıklısı şu an 2. el 6600 6600xt 6650xt 6700-xt gibi kartlar almak olacak.Yani aslında o çok daha mantıklı. Zaten ekran kartı almaya kalksa en kötü 10 bin lira verecek.
Şuan tavsiyeniz nedirHayır bu satmana öyle aşırı engel olacak bir durum değil. Günümüzde artık çoğu ekran kartında bu durum mevcut. Sorun olarak görme sadece ses çıkarıyor.
İptal edebilirim daha yeni aldıkİşte yapılacak en mantıklısı o olabilirdi ama anakart almış. Mevcut duruma bakarsan en mantıklısı şu an 2. el 6600 6600xt 6650xt 6700-xt gibi kartlar almak olacak.
Anakartı iptal etmezsin sanırım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2. el 4-5k arasına zorlarsan rx6600 alabilirsin.Şuan tavsiyeniz nedir
Edebilirsen dur bakalım bütçen toplam ne kadar sistemi satmadan önce ?İptal edebilirim daha yeni aldık
İşlemci ve anakart 3.5 dan satarım diyorumAnakartı iptal etmezsin sanırım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2. el 4-5k arasına zorlarsan rx6600 alabilirsin.
8-9 sistem satsam r5600 4060 22k bandında benden en fazla 5 akarAnakartı iptal etmezsin sanırım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2. el 4-5k arasına zorlarsan rx6600 alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edebilirsen dur bakalım bütçen toplam ne kadar sistemi satmadan önce ?
İşlemçiyi borç ile alıcam (5600x) sonra r5500 satıp üstüne koyup kapatırımAnakartı iptal etmezsin sanırım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2. el 4-5k arasına zorlarsan rx6600 alabilirsin.
Sendeyim hocam dünde cok yardımcı oldun saolasınAnakartı iptal etmezsin sanırım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2. el 4-5k arasına zorlarsan rx6600 alabilirsin.
5600x i boşver. Şimdiden koy satılmaya bırak o sistemi. 19-20K ya devamlı 5600 4060 lı sistemler çıktı güncelerce satıldı. Şu an bakmadım ama yoksa illaki ilerleyen zamanlarda gelecektir. 19-20k lık bir sistemi bu sistem satıldığında alacak paran çıkarsa bu böyle yapman iyi olur. Duruma göre sistem uygun olursa anakartı diğer parçaları özelleştirirsin.İşlemci ve anakart 3.5 dan satarım diyorum
8-9 sistem satsam r5600 4060 22k bandında benden en fazla 5 akar
İşlemçiyi borç ile alıcam (5600x) sonra r5500 satıp üstüne koyup kapatırım
Sendeyim hocam dünde cok yardımcı oldun saolasın
Hocamın dediğine kesinlikle %100 ile katılıyorum. Bence herşeyden önce şöyle bir sistemi satmaya çalışın.
Anakartı iptal edeyimmi ama dediğim gibi sistem max 9 k eder5600x i boşver. Şimdiden koy satılmaya bırak o sistemi. 19-20K ya devamlı 5600 4060 lı sistemler çıktı güncelerce satıldı. Şu an bakmadım ama yoksa illaki ilerleyen zamanlarda gelecektir. 19-20k lık bir sistemi bu sistem satıldığında alacak paran çıkarsa bu böyle yapman iyi olur. Duruma göre sistem uygun olursa anakartı diğer parçaları özelleştirirsin.
Hadi diyelim o kadar etti üstünü 19-20k lık sistemin tamamlayabilir misin ? Tamamlayabilirsen yapılabilir. Anakartı zaten iptal et. En kötü seneryoda 5600 ve kalan bütçene göre 2. el sağlam ekran kartı buluruz.Anakartı iptal edeyimmi ama dediğim gibi sistem max 9 k eder
ZorHadi diyelim o kadar etti üstünü 19-20k lık sistemin tamamlayabilir misin ?
Taksit ile belki amaHadi diyelim o kadar etti üstünü 19-20k lık sistemin tamamlayabilir misin ?
Anakartı iptal et harbiden yav. Anakartı niye aldın ki sen ? O bi dura koysun .Anakartı iptal edeyimmi ama dediğim gibi sistem max 9 k eder
İptal ettimAnakartı iptal et harbiden yav. Anakartı niye aldın ki sen ? O bi dura koysun .
İşlemciyi 2k ya satabilirsin aşağı yukarı. 5600 ve bu işlemciye x123 al. Bu ikisi 3759tl yapıyor.İptal ettim
Şimdi 9k sattım sistemi sonra ? 10k akmaz benden hocam