Neler Yeni

Yardım anakart usb girişi kırıldı galiba

merhabalar anakartımın arka usb girişinden tplink internet sağlayıcımı çıkarırken internet sağlatıcımın ucu yamuldu usb girişine fiziksel olarak baktığım zaman hiçbir hasar tespiti sağlayamadım bir usb girişi içinde servisle uğraşmak istemedim servise vermelimiyim şuan sağlam çalışıyor olan sağlayıcıya oldu sağlayıcı umrumda bile değil anakartım zarar görmüşmüdür baya korkuyorum

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
merhabalar anakartımın arka usb girişinden tplink internet sağlayıcımı çıkarırken internet sağlatıcımın ucu yamuldu usb girişine fiziksel olarak baktığım zaman hiçbir hasar tespiti sağlayamadım bir usb girişi içinde servisle uğraşmak istemedim servise vermelimiyim şuan sağlam çalışıyor olan sağlayıcıya oldu sağlayıcı umrumda bile değil anakartım zarar görmüşmüdür baya korkuyorum
2.0 mı ?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Sorun yok o kadar kolay bozulmuyor o portlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Hocam çalışıyorsa devamke hiç korkmayın en kötü çoklayıcı alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,383
Üyeler