Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart Üzerinde CPU Beyaz Işık Yanıyor Görüntü Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
(ÇÖZÜM:Mecbur anakart değişimi yapmam gerekti ışık hiçbir şekilde sönmedi onla beraber tüm sistemi yenilemiş oldum şu an herhangi ışık yanmıyor) İşlemcim Ryzen 3 2200G'yi Ryzen 5 5600 işlemcisi ile değiştirdim ve sistem var kullanabiliyorum ama anakart üzerinde CPU beyaz ışığı sönmüyor nasıl sönebilir? CPU boştayken 40-48 derece aralığında çalışıyor.

Ekler

• 20231115_230923.jpg
    20231115_230923.jpg
    2.2 MB · Hit: 63
Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,305
İsim
Hacı
BIOS güncel mi?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Tuğra

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
Hocam senden anakart marka model alıcam one göre cevap vermeye çalışırım. Bu arada bi sorun var yani o ışıklar daha çok debug ışığı oluyor. Şuanlık sana söyleyebileceğim bi ramlari sök çıkar ne oldur ne olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam senden anakart marka model alıcam one göre cevap vermeye çalışırım. Bu arada bi sorun var yani o ışıklar daha çok debug ışığı oluyor. Şuanlık sana söyleyebileceğim bi ramlari sök çıkar ne oldur ne olmaz.
A320M Pro-E anakart sahibiyim ramleri tek tek sök tak yaptım ama yinede CPU ışığı yanıyordu.

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
Hocam şimdi bi bios sıfırlaması yapmayı dene.
Burdaki rehberden yapılacak işlemleri izleyebilirsin. Bios sıfırladıktan sonra bide en güncel biosu yükle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burdaki rehberden yapılacak işlemleri izleyebilirsin. Bios sıfırladıktan sonra bide en güncel biosu yükle.
Güncel Bios yüklemek için işlemci değiştirmeye gerek yok değil mi? Ryzen 2200G işlemcim varken güncelleme yapmıştım Ryzen 5 5600 uyumlu olması için şu an Ryzen 5 5600 varken güncellememde bir sıkıntı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel Bios yüklemek için işlemci değiştirmeye gerek yok değil mi? Ryzen 2200G işlemcim varken güncelleme yapmıştım Ryzen 5 5600 uyumlu olması için şu an Ryzen 5 5600 varken güncellememde bir sıkıntı var mı
Şu an değil ama akşam yazdıklarını uygularım teşekkür ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
Denedim ama maalesef aynı şekilde sabit CPU ışığı yanmaya devam ediyor.

Top Bottom