merhabalar eski sistemımde anakartla işlemci değiştirmek istiyom güncel sistemim aşağıdadır.
Önerilerinizi merakla bekliyorum Teşekkürler.
DA-G5
Önerilerinizi merakla bekliyorum Teşekkürler.
DA-G5
sizin önerdiğiniz anakartaişlemcide ryzen 5 5600 düşünüyorum bütçe biraz düşük ?
sizde iyi midir?
.işlemcide ryzen 5 5600 düşünüyorum bütçe biraz düşük ?
sizde iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin önerdiğiniz anakarta
Hocam i5 11400f ile r5 5600 zaten çok yakın seviye işlemciler bence hatrı sayılacak bir sebebiniz yoksa sadece anakartı güncelleyin yeter fazladan işlemci masrafına gerek olduğunu düşünmüyorum.işlemcide ryzen 5 5600 düşünüyorum bütçe biraz düşük ?
sizde iyi midir?
.
Upgrade yapmana değmez. İlla yükselteceğim diyorsan AM5e geçmek veya 13400F gibi bir işlemci almak en mantıklısı.işlemcide ryzen 5 5600 düşünüyorum bütçe biraz düşük ?
sizde iyi midir?
.
peki hocam bu işlemciye uygun bi anakart öneriniz varmı? ve overclock olurmu bu işlemciyle?Hocam i5 11400f ile r5 5600 zaten çok yakın seviye işlemciler bence hatrı sayılacak bir sebebiniz yoksa sadece anakartı güncelleyin yeter fazladan işlemci masrafına gerek olduğunu düşünmüyorum.
ve ramlarım 3200mhz olmasına rağmen 2133mhz calışıyorpeki hocam bu işlemciye uygun bi anakart öneriniz varmı? ve overclock olurmu bu işlemciyle?
biostan x.m.p aç 3200mhz ye çıkacaktır. bu zamana kadar 2133 de kullandım deme sakın...peki hocam bu işlemciye uygun bi anakart öneriniz varmı? ve overclock olurmu bu işlemciyle?
ve ramlarım 3200mhz olmasına rağmen 2133mhz calışıyor
evet öyle kullandım ama x.m.p actım oyuna girdiğimde yada masaüstünde pc yeniden başlıyorbiostan x.m.p aç 3200mhz ye çıkacaktır. bu zamana kadar 2133 de kullandım deme sakın...
bios güncelleevet öyle kullandım ama x.m.p actım oyuna girdiğimde yada masaüstünde pc yeniden başlıyor
güncelledimbios güncelle
dostum bence pek ahım şahım fark olmadan değiştirme 5600 güzel işlemci lakin 11400 ile öyle ahım şahım fark yok.işlemcide ryzen 5 5600 düşünüyorum bütçe biraz düşük ?
sizde iyi midir?
.