Neler Yeni

Anakart ve PSU Önerisi

Recru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Arkadaşlar selamlar,

Valorant - CS Go tarzı oyunlar için 5800x3d işlemci ve 6800 xt ekran kartı ile sistem topluyorum. Sistem için B550 anakart düşünüyorum.

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING -- MSI MAG B550 TOMAHAWK -- MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI

anakartları arasından hangisini önerirsiniz? Ayrıca PSU için MSI MPG A850GF 850W 80 PLUS GOLD düşünüyorum. 2 konu hakkında yorumlarınızı ve varsa farklı önerilerinizi bekliyorum.

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mehmet
Asus servis desteği konusunda oldukça yakınılan bir firma bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Asus servis desteği konusunda oldukça yakınılan bir firma bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim.
Poşette ki bir iki elma çürük diye bütün elmalar da çürük olmak zorunda mı 🤔

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mehmet
Poşette ki bir iki elma çürük diye bütün elmalar da çürük olmak zorunda mı 🤔
Kürşat bey yazmış olduğun yazı bir ürünü veya markayı karalama içermiyor. Son dönemler ASUS firmasının Türkiye servis destek oluşumu için kullandığı yetkili servis konusunda oldukça şikayet mevcut olup bu şikayetleri ASUS firmasına mail yoluyla toplu bir şikayet için oluşan girişimler var. Bu servis hizmetini veren firmayı farklı markalar da kullanıyor olabilir. Takdir edeceğinizden emin olarak ülkemizde ciddi bir (her marka için) servis problemi var. İsteyen kişi, istediği her ürünü, her markadan almakta özgür olup benim belirttiğim hususun sadece tercihini yapacak kişinin aklını bir köşesinde bulunmasını istedim. ASUS Rog Strix ürünler piyasa koşullarında çok tercih edilen ve beğenilen ürünler olup servise işiniz düşmediği sürece yüksek memnuniyet derecesi ile uzun yıllar kullanılabilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat bey yazmış olduğun yazı bir ürünü veya markayı karalama içermiyor. Son dönemler ASUS firmasının Türkiye servis destek oluşumu için kullandığı yetkili servis konusunda oldukça şikayet mevcut olup bu şikayetleri ASUS firmasına mail yoluyla toplu bir şikayet için oluşan girişimler var. Bu servis hizmetini veren firmayı farklı markalar da kullanıyor olabilir. Takdir edeceğinizden emin olarak ülkemizde ciddi bir (her marka için) servis problemi var. İsteyen kişi, istediği her ürünü, her markadan almakta özgür olup benim belirttiğim hususun sadece tercihini yapacak kişinin aklını bir köşesinde bulunmasını istedim. ASUS Rog Strix ürünler piyasa koşullarında çok tercih edilen ve beğenilen ürünler olup servise işiniz düşmediği sürece yüksek memnuniyet derecesi ile uzun yıllar kullanılabilir.
ASUS candır gerisi heyecan 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Bu konuya katılıyorum asusun servisi özellikle laptop konusunda insanları çok mağdur ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar,

Valorant - CS Go tarzı oyunlar için 5800x3d işlemci ve 6800 xt ekran kartı ile sistem topluyorum. Sistem için B550 anakart düşünüyorum.

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING -- MSI MAG B550 TOMAHAWK -- MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI

anakartları arasından hangisini önerirsiniz? Ayrıca PSU için MSI MPG A850GF 850W 80 PLUS GOLD düşünüyorum. 2 konu hakkında yorumlarınızı ve varsa farklı önerilerinizi bekliyorum.
850 w psu gereksiz bu sisteme direk 750w high power alsan fazlasıyla yeter

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Arkadaşlar selamlar,

MSI MPG B550 kullanıyorum ve gayet memnunum ama 3 seçenek arasından Asus rog anakartı seçerdim. Psu olarak bütçeniz yüksek sanırım tavsiyem bu olurdu. https://www.hepsiburada.com/be-quie...tinum-tam-moduler-guc-kaynagi-p-HBV000018NSIM

Komera

80+ Bronze
Anakart:

PSU:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus, Gigabyte ve MSI'ın teknik servisleri aynı hocam; Servispoint.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Efe
İlk olarak kanıtlayarak watt hesabı yapalım
- 5800x3d 105w tdp
-6800xt 300w tdp
-anakart cart curt için 200 (normalde 150 falan ama çok olsun sorun olmasın)
-150 watt daha atalım ki psu tam yükte çalışmasın yorulmasın
Toplamı 755 eder ki 750 varsayalım.
yani 750watt hayli hayli yeter.

Önerilerim tam bir psu alman ve bu seviyede en az bir gümüş sertifaklı alman.
Arkadaşlar selamlar,

Recru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Önerileriniz için teşekkürler,

Anakart olarak x570s carbon Max wifi
Psu ileri dönük olsun diye rm850 850w Gold aldım. Vatana millete ve bana hayırlı olsun

Top Bottom