Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart wifi'ları ne kadar verimli ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Arkadaşlar evimde türknet kullanıyorum 100 Mbps hız alıyorum ama modem kötü olduğundan 5 metre ilerdeki odamda telefonla bağlanırken videolarda donma yaşıyorum modemle aramda sadece 1 tane duvar var almak istediğim anakartın linkini aşşağıya koyucam acaba bu anakarti alsam 7 metre ötedeki odama kablo bağlantısı kurulu değil arada da 2 adet duvar olucak bilgisayarımı o odaya kurmak zorundayım verimli bir şekilde kullanabilirmiyim.

Anakart linki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Powerline adaptör kiti daha sağlıklı olacaktır

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Wi-Fi 6E destekli bir kart var içinde, AX210 yongası olabilir ki o da gayet iyi bir Wi-Fi yongası. Sorun çıkmayacaktır, ASUS'un antenleri de üzmez.

Ha onun yerine bunu almak daha iyi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wi-Fi 6E destekli bir kart var içinde, AX210 yongası olabilir ki o da gayet iyi bir Wi-Fi yongası. Sorun çıkmayacaktır, ASUS'un antenleri de üzmez.
Ben asusdan yana şüphem yok ama turknetin modemi konusunda var modem değiştirmek istedim ama mümkün olmayacağını söylediler görevliler gönderdikleri aparat yüzünden başka modemde calismiyormus

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Powerline adaptör kiti daha sağlıklı olacaktır
Powerline her eve uygun değil. Elektrik hattının yeni ve kaliteli olmasının yanı sıra ayni santral üzerinden gelmesi lazım. Bununla beraber elektriğe takılı diğer cihazlarda kaliteyi etkileyebiliyor.

Benim tavsiyem güzel bir 5Ghz modem ya da Router alman olur ve cihazına da 5Ghz wifi adaptör.

Asıl sorunun cevabı anakart wifi si 5Ghz ise ve modem de 5Ghz destekliyorsa sorun yaşamazsın. Sadece rekabetçi oyunlarda sen oynarken 4K film izlenmemesi gerekiyor 😅

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Powerline her eve uygun değil. Elektrik hattının yeni ve kaliteli olmasının yanı sıra ayni santral üzerinden gelmesi lazım. Bununla beraber elektriğe takılı diğer cihazlarda kaliteyi etkileyebiliyor.

Benim tavsiyem güzel bir 5Ghz modem ya da Router alman olur ve cihazına da 5Ghz wifi adaptör.

Asıl sorunun cevabı anakart wifi si 5Ghz ise ve modem de 5Ghz destekliyorsa sorun yaşamazsın. Sadece rekabetçi oyunlarda sen oynarken 4K film izlenmemesi gerekiyor 😅
Elektrik elektronik teknisyeniyim bu dediklerinin hepsinin farkındayım bunları bilerek söyledim router ile verim alamaz kablosuz da oyunlarda ping olur

CarEnthusiast

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Arkadaşlar evimde türknet kullanıyorum 100 Mbps hız alıyorum ama modem kötü olduğundan 5 metre ilerdeki odamda telefonla bağlanırken videolarda donma yaşıyorum modemle aramda sadece 1 tane duvar var almak istediğim anakartın linkini aşşağıya koyucam acaba bu anakarti alsam 7 metre ötedeki odama kablo bağlantısı kurulu değil arada da 2 adet duvar olucak bilgisayarımı o odaya kurmak zorundayım verimli bir şekilde kullanabilirmiyim.

Anakart linki
En sağlıklı çözüm Mesh sistem kurup kutulardan birinden pc ye kablo çekmen olacaktır
kutulardan birini odana koy ve kutudan Lan kablo ile pc ye bağla şu an 50 megabit internetim var paket olarak 53 gösteriyor Speed test

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Elektrik elektronik teknisyeniyim bu dediklerinin hepsinin farkındayım bunları bilerek söyledim router ile verim alamaz kablosuz da oyunlarda ping olur
Valla ben de satıcıyım powerline şikayeti çok fazla :) tabi kullanıcıya göre değişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En sağlıklı çözüm Mesh sistem kurup kutulardan birinden pc ye kablo çekmen olacaktır
kutulardan birini odana koy ve kutudan Lan kablo ile pc ye bağla şu an 50 megabit internetim var paket olarak 53 gösteriyor Speed test
Mesh sistem şuanda en mantıklı sistem 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Dostum bunun çalışma sistemi 2 kutu kendi arasında wifi baglantisi kurup iletmek galiba yanlış anlamadıysam

Top Bottom