Neler Yeni

Yardım ANAKART WİFİSİ BAĞLANDIĞIM AĞDA İNTERNET YOK DİYOR?

siyabent

80+ Silver
Colorful b650 wifi anakart ev internetinde sorun var hücresel veriyi kullancam iPhone’da USB bağlantısı gibi bir şey bulamadım wifiden bağlanıncada internet yok diyor ama var işte konu açıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

E var olm işte bak konu bile açtım forumda :D

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Hit: 11

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Colorful b650 wifi anakart ev internetinde sorun var hücresel veriyi kullancam iPhone’da USB bağlantısı gibi bir şey bulamadım wifiden bağlanıncada internet yok diyor ama var işte konu açıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

E var olm işte bak konu bile açtım forumda :D
trip atıyor galiba

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
efe araci

siyabent

80+ Silver
çalışıyorsa ellememek lazım hocam :D
ip14plus kişisel erişim noktası kısmında maksimum uyumluluk diye birrşey vardı onu açtım galiba o sayede çalıştı iyi iyi 2 3 gün idare ederiz artık ama 20gb var teldede :D

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
efe araci
ip14plus kişisel erişim noktası kısmında maksimum uyumluluk diye birrşey vardı onu açtım galiba o sayede çalıştı iyi iyi 2 3 gün idare ederiz artık ama 20gb var teldede :D
aa evet yüksek ihtimal sorun o benimde ttnet sağolsun internet yok gibi 3 gündür delta force yüklemeye çalışıyorum 3mbps ile :D

siyabent

80+ Silver
aa evet yüksek ihtimal sorun o benimde ttnet sağolsun internet yok gibi 3 gündür delta force yüklemeye çalışıyorum 3mbps ile :D
turknet gigafiber var ana kablolar mı kopmuş ne birşeyler olmuş iki gündür net yok

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
efe araci
turknet gigafiber var ana kablolar mı kopmuş ne birşeyler olmuş iki gündür net yok
türknet adamdır size şöyle diyim çalışma var 3 aydır yapmadılar farklı internete geçmeyelim diye de altyapımız yok diye gösteriyorlar :D bu yüzden de internet değiştiremiyoruz cidden diyecek bir şey diyemiyorum zortelekom hakkında.

Top Bottom