Dahası
- Reaksiyon skoru
- 56
- İsim
- Ali
- Bütçe
- 3200
Arkadaşlar merhaba. Gigabyte H510M S2H V2 anakart ve i3 10105F işlemciye sahibim. Şu anda RTX 4060 takılı sistemde. Bazı oyunlarda fps drop yiyorum ama genel olarak iade ediyor. Yine de yükseltme yapmak istedim. I5 10400F falan almayı düşündüm ama 4 bin TL 0 fiyatı, 2. El de pek farklı değil. Aynı şekilde i5 11400 de 5 Bin TL civarlarında 0 fiyatı. Elimdeki anakartı ve işlemciyi satıp AMD geçmek istedim. Ama AMD anakartlar ile alakalı pek bir bilgim yok.
Şu anda Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Şu anakartları buldum. Hangisini almalıyım? Önerileriniz nelerdir? 2. el anakart almak istemiyorum. Pek hoş bir geçmişim yok.
Sanırım AM4 kartlarda PCI express 4.0 yokmuş. Şu anda kullandığım kartta mevcut. Bir performans kaybı olur mu? Yoksa intel üzerinden devam mı etmeliyim?
Şu anda Ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum. Şu anakartları buldum. Hangisini almalıyım? Önerileriniz nelerdir? 2. el anakart almak istemiyorum. Pek hoş bir geçmişim yok.
Sanırım AM4 kartlarda PCI express 4.0 yokmuş. Şu anda kullandığım kartta mevcut. Bir performans kaybı olur mu? Yoksa intel üzerinden devam mı etmeliyim?