Tavsiyen için saol ama bu anakarti alicamA320 almayın azıcık daha koyup S2H alın.
3200 MHz olarak çalışır dimi ram oc yapmam gerekir mi oc yazioYakabilir misiniz bilemem ama takabileceğinizden eminim.
Evet, 3200 MHz olarak çalışır. XMP yi açmayı unutmayın.Tavsiyen için saol ama bu anakarti alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3200 MHz olarak çalışır dimi ram oc yapmam gerekir mi oc yazio
Xmp ne ?Evet, 3200 MHz olarak çalışır. XMP yi açmayı unutmayın.
Anakart nedir peki?Tavsiyen için saol ama bu anakarti alicam
3200 MHz olarak çalışır dimi ram oc yapmam gerekir mi oc yazio
Extreme Memory Profile. Otomatik olarak optimize ediyor ve hızlı çalışmasını sağlıyor.Xmp ne ?
He şimdi anladimExtreme Memory Profile. Otomatik olarak optimize ediyor ve hızlı çalışmasını sağlıyor.
A320 almayın azıcık daha koyup S2H alın.
İkisinden biriniHe şimdi anladim
Ama ne farkları var bilmiyorum aydiatirsaniz sevinirim anakartlardan hiç anlamıyorumHe şimdi anladim
İkisinden birini
urun.n11.com
Neden peki ?İkisini de almayın.
Bunu alın.Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Vatan şart ise;
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Gigabyte B450M S2H fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
@crazyreign hocam size devrediyorum.Neden peki ?
Özet geç la, ne söyleyeyim adama?@crazyreign hocam size devrediyorum.