Neler Yeni

Yardım Anakarta sprey geldi [Yardım]

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir şey olmamıştır merak etme. Takıntılı biriyim işimi garantiye almak isteyen bir paranoyak bir insanım dersen de birkaç saat PCyi kapalı tut sonra devam 😄

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
ya hocam 1 tane böcek gördüm ve böcek spreyi sıktım ben tilt olurum öyle şeylere çok az bir şey zaten nasıl diyeyim kasaya 1 gıdım geldi bit kadar ya ama kasanın yanında hava akışı olduğu için korkuyorum
Bence hiç endişelenecek bir şey yok, yine de emin olmak istersen dediğim şekilde kasanın kapağını açıp sistemi çalıştırmadan her şeyin kuruduğuna emin olana kadar bekle. Zaten böyle spreyler hemen uçup giderler sen yazana kadar çoktan kurumuş olmalı. Kurumuş olduğu konusunda rahat ettikten sonra kapat kapağını keyfine bak.
Böceklerle de savaşma aç canavarlarla falan savaş :D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Bence hiç endişelenecek bir şey yok, yine de emin olmak istersen dediğim şekilde kasanın kapağını açıp sistemi çalıştırmadan her şeyin kuruduğuna emin olana kadar bekle. Zaten böyle spreyler hemen uçup giderler sen yazana kadar çoktan kurumuş olmalı. Kurumuş olduğu konusunda rahat ettikten sonra kapat kapağını keyfine bak.
Böceklerle de savaşma aç canavarlarla falan savaş :D
:D hocam valla biraz tikim bilgisayar için para harcadım baya biliyorsunuz para kolay kazanılmıyor yani bebeğim gibi kasa anakarta zaten sprey falan gelcek olsa tahminimce kapanırdı herhalde bilgisayar

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153