onu katlettimböceğe üzüldüm![]()
Anlıyorum peki diyelimki spray geldi kapanırmıydı pc ?Bir şey olmamıştır merak etme. Takıntılı biriyim işimi garantiye almak isteyen bir paranoyak bir insanım dersen de birkaç saat PCyi kapalı tut sonra devam![]()
Bence hiç endişelenecek bir şey yok, yine de emin olmak istersen dediğim şekilde kasanın kapağını açıp sistemi çalıştırmadan her şeyin kuruduğuna emin olana kadar bekle. Zaten böyle spreyler hemen uçup giderler sen yazana kadar çoktan kurumuş olmalı. Kurumuş olduğu konusunda rahat ettikten sonra kapat kapağını keyfine bak.ya hocam 1 tane böcek gördüm ve böcek spreyi sıktım ben tilt olurum öyle şeylere çok az bir şey zaten nasıl diyeyim kasaya 1 gıdım geldi bit kadar ya ama kasanın yanında hava akışı olduğu için korkuyorum
Bence hiç endişelenecek bir şey yok, yine de emin olmak istersen dediğim şekilde kasanın kapağını açıp sistemi çalıştırmadan her şeyin kuruduğuna emin olana kadar bekle. Zaten böyle spreyler hemen uçup giderler sen yazana kadar çoktan kurumuş olmalı. Kurumuş olduğu konusunda rahat ettikten sonra kapat kapağını keyfine bak.
Böceklerle de savaşma aç canavarlarla falan savaş![]()
olm sen sakatmısın bide onu katlettim diyoronu katlettim![]()
küfür mü ? ediyosun krşmolm sen sakatmısın bide onu katlettim diyor
sakat ı küfür algılamayanda ne blmküfür mü ? ediyosun krşm
şşşş uyu sen boşversakat ı küfür algılamayanda ne blm