Gigabyte h510m-h anakartına uyumlu oyun için hızlı 3k yı geçmeyecek şekilde ssd önerir misiniz? şimdiden teşekkürler
Dram ne işe yarıyorhızı sana düşük gelebilir ama dram mevcut.Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.445,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dram ne işe yarıyor
Bu ssd den daha mı hızlı peki? Bunuda almayı düşünüyorumÇözüldü: M.2 SSD'lerde DRAM ne işe yarar?
Arkadaşlar bir sürü foruma baktım fakat bu konuda net bir bilgi bulamadım. Yardım ediniz lütfen.www.technopat.net
g3 plus daha hızlı ama dram yok.Bu ssd den daha mı hızlı peki? Bunuda almayı düşünüyorum
Bu hızlarda dram liler kaç tl?
Kral kusura bakma ssd lerle ilgili pek bilgim yok oyuzden çok soruyorum exercia plusla pro arasında ne fark varaz bütçe arttırıp bunu alabilirsin ama gen3 hızında çalışır.Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şuan pek müsait değilim en bilindik olarak pro modelinde dram var ve okuma yazma hızı olarak daha iyi.Kral kusura bakma ssd lerle ilgili pek bilgim yok oyuzden çok soruyorum exercia plusla pro arasında ne fark var