Bios pili sadece bios ayarlarını sıfırlamak için kullanılır. anakarta aparat ile yeni bir yazılım atılması ya da fabrika sürümüne düşürülmesi şart. mahalle bilgisayarcıları bile yapabiliyor bu işlemi fakat ne kadar güvenilir bilemem.Anakartım Foxconn G41MXE/G41MXE-K modeli, bu anakarta yanlış bios Yükledim ve pc açılmıyor, bios pilini değiştirsem düzelir mi ya da bi öneriniz var mı?
Yalabileceğin hiçbirşey yok geçmiş olsun.Anakartım Foxconn G41MXE/G41MXE-K modeli, bu anakarta yanlış bios Yükledim ve pc açılmıyor, bios pilini değiştirsem düzelir mi ya da bi öneriniz var mı?
Bilgisayarın ekranı hiç bir sekilde gelmiyor, güç düğmesine basıyorum 6-7 saniye arası siyah ekranda çalışıyor, ondan sonra pc kapanıyor ve kendiliğinden tekrar çalışıyor, yinede bu işlemi yapabilirler mi?Bios pili sadece bios ayarlarını sıfırlamak için kullanılır. anakarta aparat ile yeni bir yazılım atılması ya da fabrika sürümüne düşürülmesi şart. mahalle bilgisayarcıları bile yapabiliyor bu işlemi fakat ne kadar güvenilir bilemem.