Yardım Anakartı ÇİZDİM (Açılmıyor)

Evet, ucunu silgiyle sil. tek tek ramleri takıp açmayı dene büyük ihtimal sorunun ondandır.
Ucundan kastin altin tenkli kisim dimi giris kismi xarar vermem mi ya silersem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En garanti fotoğraf at sen görmeden kesin sonuca varamaz kimse
Kanka bulsam aticam bulamiyorum fanin altinda kalmis olblt

Cpu fanını söküp CPU yu falan çıkardıysan CPU pinlerini kontrol et CPU fan vidalarını aşırı sıkma Ramleri silgiyle sil demiş arkadaş mutlaka yap

Ben 13 senedir anakart tamir sektöründeyim bro. Özel sektörde teknik eleman olarak çalışıyorum. Kartın çizik kısmını atarsan yardımcı olmaya çalışırız. Muhtemelen yolları kopardın.

Ben 13 senedir anakart tamir sektöründeyim bro. Özel sektörde teknik eleman olarak çalışıyorum. Kartın çizik kısmını atarsan yardımcı olmaya çalışırız. Muhtemelen yolları kopardın.
Yaklasik yarim saattir ugrasiyorum tukendim bogazim toz doldu yaza kadar kalsin boyle artik ertelemem sorun olmaz dimi

Arkadaşlar yardımcı olmak için ısrarla fotoğraf istiyor. Bir zahmet fotoğraf at ki net bir cevap verilebilsin. Çiziğin derinliği bulunduğu konum vs. önemli zira.

Arkadaşlar yardımcı olmak için ısrarla fotoğraf istiyor. Bir zahmet fotoğraf at ki net bir cevap verilebilsin. Çiziğin derinliği bulunduğu konum vs. önemli zira.
Yarin atarim dostum bitkin haldeyim gercekten bayilip dusucem yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun zaten fani sokmemin gerekmesi eger fani sokmeseydim hicbiri basima gelmeyecekti alttaki plate kaydi

Geri