BIOS'a girip BIOS sürümünü anakartın sitesindeki en son gelen BIOS sürümü ile karşılaştırılarak anlarsın.Arkadaşlar anakartım gigabyte b450m s2h güncel olup olmadığını nasıl anlarım yardım edermisiniz bide chip set güncellemesi felan nasıl yapcaz
F60c'ye güncellemeli miyim?BIOS'a girip BIOS sürümünü anakartın sitesindeki en son gelen BIOS sürümü ile karşılaştırılarak anlarsın.
B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
Güncel olmak iyidir.F60c'ye güncellemeli miyim?
Beta sürümünde sıkıntı olabilir gibi bir şeyler duydum ve bu bios sürümü 3 4 gün önce indirilebilirdi. Sonra o BIOS kısımından kalktı ve tekrar gelmiş.Güncel olmak iyidir.
29/10/2020 de yayınlanmış. Eğer sorun varsa kaldırıp, sorunları düzeltiyorlar geri koyuyorlar.Beta sürümünde sıkıntı olabilir gibi bir şeyler duydum ve bu bios sürümü 3 4 gün önce indirilebilirdi. Sonra o BIOS kısımından kalktı ve tekrar gelmiş.
En son çıkan kararlı sürüme sahibim.Betaya güncelleyip güncellememek sana kalmış üstünden bir zaman geçmiş bir sorun çıkacağını sanmam ama genede senin anakartında bios flashback olmadığı için güncellemeni önermem en son çıkan kararlı sürümü yüklemeni öneririm