Evet doğrudur. Herhangi bir m2 ssd takabilirsin.Anakartım Asus Prime B450M-K İnternetten araştırdım Sata M2 SSD Desteklediğini gördüm fakat emin olmak istiyorum. Doğrumudur?
pci exprees 4.0 takamaz taksa bile tam performans vermez onun dışında hepsi olurEvet doğrudur. Herhangi bir m2 ssd takabilirsin.
Teşekkürler, önerdiğiniz bir model varmı?Evet doğrudur. Herhangi bir m2 ssd takabilirsin.
Teşekkürler.pci exprees 4.0 takamaz taksa bile tam performans vermez onun dışında hepsi olur
Bütçen nedir?Teşekkürler, önerdiğiniz bir model varmı?
Tam performans veremez ama çalışmayacağı anlamına gelmez bu.pci exprees 4.0 takamaz taksa bile tam performans vermez onun dışında hepsi olur
700 TL Civarı.
Sata mı bu anakartım destekleyecek mi?Samsung 970 EVO MZ-V7E500BW 500GB 3400/2300MB/s NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
https://www.incehesap.com/samsung-9...-2-ssd-disk-fiyati-47355/?ref=akakce&v=1.83.9 al keyfine bak700 TL Civarı.
Destekler için rahat olsun bir problem yaratmaz. M2 bu.Sata mı bu anakartım destekleyecek mi?
Dostum SATA ve NVMe farklıdır. Sata olanı kablo ile bağlarsın, M2 yani NVM olanı direk anakarta takarsın. Senin anakartın ikisini de destekliyor.Sata desteklediği için NVMe yazması biraz tedirgin etti ama destekler diyosanız alayım.
Teşekkürler yarın alacağım.Dostum SATA ve NVMe farklıdır. Sata olanı kablo ile bağlarsın, M2 yani NVM olanı direk anakarta takarsın. Senin anakartın ikisini de destekliyor.
İçin rahat olsun. Al geç.