Neler Yeni

Anakartım Hiç Bir Şekilde M2 SSD Görmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Merhabalar Msi H370 Pro Carbon anakartıma yaklaşık 5 ay önce amazon yurtdışından Samsung 980 Pro 1Tb ssd getirttim lakin iki m2 slotunda da ssd yi sadece bios da görebildim ne aygıt yönetiminde ne de disk yönetiminde göremedim. Format yolu ile de ssd yi göremedim, bunun üzerine ürünün arızalı olabileceği düşüncesi ile kargo masrafları benden olacak şekilde amazon yurtdışına ürünü gönderdim. Bios en güncel versiyonu ile güncellediğimi de eklemek isterim.
Kıoxia exceria pro alarak bir kez daha şansımı denedim lakin sonuç yine aynı göründü.
Belki şanssızlık olabilir bu üründe arızalı gelmiş olabilir düşüncesi ile ürünü iade gönderip tekrar amazon tr üzerinden 980 pro 1 Tb m2 ssd siparişi verdim sonuç yine aynı.
Geride anakartın ssd slotlarının arızalı olabilceği düşüncesi ile JEYI Kingfisher argb pcie dönüştürücü ile ssdyi bilgisayar üzerinde bulunan pcie x16 slotu üzerinden çalıştırmayı denedim sonuç yine hüsran.
Bu konuda bilgisi olan yada fikir sunabilecek herkese ihtiyacım var. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,324
Üyeler
163,642
Son üye
breeze33
Top Bottom