-TheLosT
80+ Bronze
Dahası
Fakat bazı yerlerde Quad serisi işlemcilerin anakartımla uyumlu olmadığını ve pc nin açılmadığını söyleyen kişileri gördüm. LGA 775 pin olsa bile her LGA 775 pinler desteklemiyormuş. Açıkçası upgrade yapmak istediğim işlemciye de boş yere para vermek istemiyorum.İki işlemcinde lga 775 pin yani olur.
Anladım yani bu linkte de yani asusun ana sayfasında anakart hakkında işlemci destekleme kısmında görmediğim için quad islemcileri ondan yazmıştımO öyle değil. Lga 775 pin olan her işlemci anakart uyumludur. yalnız arkadaşın dediği gibi biosu güncellemek lazım. Yoksa görüntü gelmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Core 2 QUAD 8400 işlemcimi 100 TL'ye sattım. Alan kişi pentium işlemcinin yerine takmış sorunsuz çalıştı. Gerçi geri dönüş yapmadi herhalde çalışmıştır. Normalde çalışmaması için bir sebep yok. Size her lga 775 pin desteklemiyor diyenler tahminimce bios güncel olmadığı için calistiramamislardir.
Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama Core 2 Duo oluyorsa Core 2 QUAD in olmama ihtimali yok.
Yani şimdi Q8300 gibi bir işlemciyi kullanamaz mıyım ?Mesaj otomatik birleştirildi:
QUAD için bios güncellemesi gelmemiş gözüküyor.
Anladim fakat anakartlar hakkında pek bilgim olmadığından dolayı soruyorum anakartınız q8300 ü destekliyor olabilir mi ? Ek olarak zaten upgrade sebebim csgo yu 60 70 fps de olsa 2. Pcemde oynayatabilmemEn son güncelleme 2009 10. Ayda almış.
Benim eski anakartta bakayım donecem hemen
1333 ve quad 8400 çalıştırıyor.
Tam anakartınızı yazar mısınız birde benim anakartıma uyumlu en f/p işlemci nedir sizceEvet 8400 takıliydi. Vatan bilgisayardan yollar önce almıştım. Vista işletim sistemi vardı sonra Amerika'dan posta yoluyla orjinal Windows 7 DVD si geldi. Yıllarca sorunsuz kullandik
Anladım tamamdır. Yani işlemci alacağım fakat hangisini alsam bilemiyorum dediğim gibi CSGO da 60 70 fps arası oynatacak bir işlemci arıyorumSizi yanıltmak da istemiyorum. Anakartlarimiz aynı gözüküyor.
Resimdeki benim anakartim