Neler Yeni

Öneri Anakartım TPM 2.0 Destekliyor Mu?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Bu Gün Sizlere '' Anakartınız TPM 2.0 '' Destekliyor Mu? Yoksa Desteklemiyor Mu? Buna Anlatmaya Çalışacağım..
İnşallah , Sizin İçin Yararlı Bir Konu Olur.. Aranızda İllaki Bilen Vardır Arkadaşlar Lakin Bilmeyenler İçin Destek Olmak İstedim..

TPM Anakart Nedir?
Güvenilir Platform Modülü (TPM), Bilgisayarın İçinde Yer Alan Bir Yongadır. TPM Nin Birinci İşlevi, Güvenli Bir Şekilde Şifreleme Anahtarları Oluşturmaktır Ancak Başka İşlevleri De Mevcuttur Arkadaşlar..

Anakart'ta TPM Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Windows + R - Çalıştır - tpm.msc Yazıp Durum Sekmesinde Yazıyor Arkadaşlar..

ÖRNEK;
VASuSh.webp

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Bu Gün Sizlere '' Anakartınız TPM 2.0 '' Destekliyor Mu? Yoksa Desteklemiyor Mu? Buna Anlatmaya Çalışacağım..
İnşallah , Sizin İçin Yararlı Bir Konu Olur.. Aranızda İllaki Bilen Vardır Arkadaşlar Lakin Bilmeyenler İçin Destek Olmak İstedim..

TPM Anakart Nedir?
Güvenilir Platform Modülü (TPM), Bilgisayarın İçinde Yer Alan Bir Yongadır. TPM Nin Birinci İşlevi, Güvenli Bir Şekilde Şifreleme Anahtarları Oluşturmaktır Ancak Başka İşlevleri De Mevcuttur Arkadaşlar..

Anakart'ta TPM Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

Windows + R - Çalıştır - tpm.msc Yazıp Durum Sekmesinde Yazıyor Arkadaşlar..

ÖRNEK;
VASuSh.webp

anakartımda tpm 2.0 desteği olsa, biostan kapalı durumda olsa da bu yazı gelirmi? şuan tpm 2.0 açık

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartımda tpm 2.0 desteği olsa, biostan kapalı durumda olsa da bu yazı gelirmi? şuan tpm 2.0 açık
TPM Bios Da Kapalı Olsa Eğer Kardeşim " Bilgi Bulunamadı " Diyor Eğer Açıksa Zaten " TPM Kullanmaya Hazır " Yazacak Dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,804
Üyeler
165,075
Son üye
elmasbreder
Top Bottom