Sagittarius
80+ Silver
Arada olurÇok üzgünüm bütçeyi görememişim.
Arada olurÇok üzgünüm bütçeyi görememişim.
rx560'ı görmemiş olayımrx560, rx570, gtx1050ti
Neden hocamrx560'ı görmemiş olayım
2500i geçtim 2000 bandına bile önerilebilecek kadar yeterli bir kart değil benceNeden hocam,
¯\_(ツ)_/¯2500i geçtim 2000 bandına bile önerilebilecek kadar yeterli bir kart değil bence
paylaştığım gtx 980i alabilirsin ve evet besler.gtx 970 olabilir mi bu sisteme ve 550 watt lık power besleyebilir mi ?
iyi güzel de bu tarz ucuz kartlar da tamirli olabiliyor 1-2 gün oynayıp mavi ekran verebilir çipleri bozuk oluyor ısıtıp geri koyuyorlar böyle bir sorun yaşanırsa iade etme şansı var mı ?https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-fiyat-msi-gtx-980-gaming-4g-1036888225/detay Yapıştır gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param güvende de
Param güvende ile alırsan iade edebilirsin. Ayrıca bu kadar üst düzey kartları fırına atmıyorlar direkt genelde. Onun dışında rx570 var mı o paralar bilmiyorum ama varsa alabilisin.iyi güzel de bu tarz ucuz kartlar da tamirli olabiliyor 1-2 gün oynayıp mavi ekran verebilir çipleri bozuk oluyor ısıtıp geri koyuyorlar böyle bir sorun yaşanırsa iade etme şansı var mı ?
fiyatı çok ucuz pek güvenemedim amd markasını pek tercih etmiyorumParam güvende ile alırsan iade edebilirsin. Ayrıca bu kadar üst düzey kartları fırına atmıyorlar direkt genelde. Onun dışında rx570 var mı o paralar bilmiyorum ama varsa alabilisin.