Mustafa Emre Koç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 421
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık egzoz fanı bağlarım gelene kadarGelmesini beklemeden kapağı açık olarak kullan bir iki gün![]()
Artık egzoz fanı bağlarım gelene kadarGelmesini beklemeden kapağı açık olarak kullan bir iki gün![]()
Ben 4-5 gün boyunca ön fanlar dönmeden kullandım. Oyun da oynadım. Bir sıkıntı olmadı.RGB piniymiş mecbur alıcam bunu bide gelmesini bekleyecem![]()
Öyle kullan birkaç gün bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de kullanmıştım o şekildeArtık egzoz fanı bağlarım gelene kadar
Öyle kullan birkaç gün bir şey olmaz diye düşünüyorum ben de kullanmıştım o şekilde
Teşekkürler artık gelene kadar öyle kullanırımBen 4-5 gün boyunca ön fanlar dönmeden kullandım. Oyun da oynadım. Bir sıkıntı olmadı.
ben nerdeyse 1.-1.5 ay ön fanlar çalışmadan oynadım sanırım çok kötü bir şey yapmşımBen 4-5 gün boyunca ön fanlar dönmeden kullandım. Oyun da oynadım. Bir sıkıntı olmadı.
Kasanın kendi fan kontrolcüsü varmı ?Bugün montaj yapıyorum ama bi sorunla karşılaştım b450m s2h v2 anakartımda kasa fanlarını bağlamam için 1 tane sys fan girişi var kasamda 3 tane fan var ne yapmam lazım ?
(Görüntü alıntıdır)
Neden?ben nerdeyse 1.-1.5 ay ön fanlar çalışmadan oynadım sanırım çok kötü bir şey yapmşım(
Fan Çoklayıcı Lazım ReisBugün montaj yapıyorum ama bi sorunla karşılaştım b450m s2h v2 anakartımda kasa fanlarını bağlamam için 1 tane sys fan girişi var kasamda 3 tane fan var ne yapmam lazım ?
(Görüntü alıntıdır)
Rgb var,fan çoklayıcı aldım birKasanın kendi fan kontrolcüsü varmı ?
AldımFan Çoklayıcı Lazım Reis