Çözüldü✓ Anakartımda 1 tane ssd yeri var napmalyım

ilk 10 dk sonra hız düşecek ısınıcak. Teori de farklı , uygulama da farklı dostum. Yük altında kullanmıcaksan al tabi
Güncel olarak 6 ay kullandım ısınmıyor üstünde soğutucu ile geliyor pcie expresse takılanlar 70 80 liraya almıştım 1000e yakın veriyordu sıfır sıkıntı. Fakat attığınız değil dark'ın ürünüydü

Güncel olarak 6 ay kullandım ısınmıyor üstünde soğutucu ile geliyor pcie expresse takılanlar 70 80 liraya almıştım 1000e yakın veriyordu sıfır sıkıntı.
Chatgptye sordum ekran kartım 4060 olduğu için çok bulaşma dedi ssd kutusu alıcam öyle çözücem başka çare yok

Sen kafaya koyduysan bir şey diyemem. Boşa masraf kağıt üzerinde konuşuyorsun. Daha guvenli daha stabil serin satalar varken bu şekilde yapmazdım.
Hocam hangi kağıt? Eski pcde kullanıyorum zaten. Cidden yanlışa yanlış demek gerek bazen. Doğru bilgi vermiyorsunuz. Kullanmasam 1.5 sene civarı dayanıyor der miyim? Konu sahibi ben değilim.

Anladım hocam type c girişi varsa anakartta kutuyu ona göre alın çok daha güzel hızlar alınabiliyor.
Keşke olsa geçen sene itopya uygun fiyata çıkardı diye almıştım yoksa b 650 falan düşünüyordum anakart için minimum f/p olunca bunu aldık

Geri