Çözüldü✓ Anakartımda 1 tane ssd yeri var napmalyım

şuan 500 gblik ssd var onu o aparata takıp yeni alacağım min 1-2 tb olacak onuda normal yerine takacam mantıklı olmaz mı böyle olsa
Bunu alicagina sata alıp kasaya monte etsen daha iyi. M2 aparatı alsan bile sata SSD hızında çalışıyor

şuan 500 gblik ssd var onu o aparata takıp yeni alacağım min 1-2 tb olacak onuda normal yerine takacam mantıklı olmaz mı böyle olsa
O bölgede o ssd ısınıcak. Sata almak daha mantıklı. 500gb m2 bozulunca değiştirirsiniz ekstradan 1 tb la

mantıklı kardeşim depolama içinse sorun değil zaten hızla pek işin olmayacak

Sata hızından biraz yüksek çalışıyor. Pcie 3.0 x1 olduğunu düşünürsek 900mbps civarı.
ilk 10 dk sonra hız düşecek ısınıcak. Teori de farklı , uygulama da farklı dostum. Yük altında kullanmıcaksan al tabi

ilk 10 dk sonra hız düşecek ısınıcak. Teori de farklı , uygulama da farklı dostum. Yük altında kullanmıcaksan al tabi
öyle çok kullanmıcağım uygulamalar olur yeğenlerimin oyunlarına yer kalmıyor diye almayı düşünüyorum

Aynı durum 550mb/s sata'da da geçerli. Onda da hız düşecek. 900den düşmek var 550den düşmek var. Tek sıkıntı dönüştürücüler o kadar kaliteli olmuyor 1.5 yıl civarı dayanıyor. Ayrıca ısınmadan dolayı değil slc cachenin dolmasından dolayı düşüyor hız. Isınınca daha da düşüyor.

Aynı durum 550mb/s sata'da da geçerli. Onda da hız düşecek. 900den düşmek var 550den düşmek var. Tek sıkıntı dönüştürücüler o kadar kaliteli olmuyor 1.5 yıl civarı dayanıyor. Ayrıca ısınmadan dolayı değil slc cachenin dolmasından dolayı düşüyor hız. Isınınca daha da düşüyor.
Sen kafaya koyduysan bir şey diyemem. Boşa masraf kağıt üzerinde konuşuyorsun. Daha guvenli daha stabil serin satalar varken bu şekilde yapmazdım.

Aynı durum 550mb/s sata'da da geçerli. Onda da hız düşecek. 900den düşmek var 550den düşmek var. Tek sıkıntı dönüştürücüler o kadar kaliteli olmuyor 1.5 yıl civarı dayanıyor.
Bunların kablolu olanları var mu direkt ekran kartının altında olmadan olanları diyorum hem bir
Sen kafaya koyduysan bir şey diyemem. Boşa masraf kağıt üzerinde konuşuyorsun. Daha guvenli daha stabil serin satalar varken bu şekilde yapmazdım.
hocam ben 1-2 tblik ssd alıcam elde ki boş yere gitmesin diye öyle bir şey bakıyorum asıl yere yeni alacağımı takıcam buna da 500lük olanı işte

bu tarz bi ssd aracı alsam nasıl olur anakartımda 1 tane ssd yeri olduğu için depolama sıkıntısı yaşıyorum aciliyeti var
hocam montaj yeri biraz sıkıntı ekran kartı kalınsa kapatabilir zaten direkt ekran kartının fanının altına gelecek çok sağlıklı değil bence ama fazladan m2 niz var ve kullanmanız gerekiyorsa 200 lira hiçbir şey denenebilir

hocam montaj yeri biraz sıkıntı ekran kartı kalınsa kapatabilir zaten direkt ekran kartının fanının altına gelecek çok sağlıklı değil bence ama fazladan m2 niz var ve kullanmanız gerekiyorsa 200 lira hiçbir şey denenebilir
Bu yüzden bunlar için uzatma kablosu falan yok mu ya da usbden flash gibi olcak kablarda ssd yuvasu falanda olur

Geri