Anakartımda wifi yok alt katta modem üst katta Pc var nasıl internet sağlayanilm

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
55
Selam arkadaşlar Anakarımda wifi yok yardımcı olrösuz

cat6 kablo kullanabilirsin en hızlı en doğru interneti kablo ile alırsın veya anakartına usb w-fi aparatı alabilirsin ama ne kadar iyi çekebilir orası allah kerim ama bence kablo en doğru seçenek eğer ki kablo getirebileceğin bir yer yoksa dediğim gibi usb wi-fi aparatı alabilirsin vatana mediamarkt her yerde bulursun kapıdaki bilgisayarcıya sorsan onda bile vardır

wifi aparatı alman lazım. çok fazla çeşidi var bütçene göre değişir.
Çok fazla harcamak istemiyorum iş görsün yeter sorun yaşatmıcak f/p olursa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cat6 kablo kullanabilirsin en hızlı en doğru interneti kablo ile alırsın veya anakartına usb w-fi aparatı alabilirsin ama ne kadar iyi çekebilir orası allah kerim ama bence kablo en doğru seçenek eğer ki kablo getirebileceğin bir yer yoksa dediğim gibi usb wi-fi aparatı alabilirsin vatana mediamarkt her yerde bulursun kapıdaki bilgisayarcıya sorsan onda bile vardı

cat6 kablo kullanabilirsin en hızlı en doğru interneti kablo ile alırsın veya anakartına usb w-fi aparatı alabilirsin ama ne kadar iyi çekebilir orası allah kerim ama bence kablo en doğru seçenek eğer ki kablo getirebileceğin bir yer yoksa dediğim gibi usb wi-fi aparatı alabilirsin vatana mediamarkt her yerde bulursun kapıdaki bilgisayarcıya sorsan onda bile vardır
İş görcek f/p sorunsuz olsa yeter benim için

Öncelikle klavyeye bakarak düzgün bir Türkçeyle yazsan ölür müsün? Cat6 slim kablo alıp yukarı çekebilirsin gizleyerek.
Kelime sınırı vardı o yzdn öyle yazdım hocam hocam kablosuz bakıyodum merdiven sınırı var gizlice yer yokda

ben mercuys nin bu modelini kullanıyordum kabloya geçene kadar modemle aramızda duvar 4 diş arada 5 çekiyordu bence antenli alman daha mantıklı olur çekim gücü açısından

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim önerilerim

Aşağı kattan yukarı kata iyi çekim sağlarmı hocam kablolu kullanmak için uzatma sıkıntılı her Türlü kablosuz almam gerek
yani ben dediğim üzere mercuys nin antensiz bir modelini kullanıyordum aramızda bir duvar var ve 4 diş çekiyordu antensiz olmasına rağmen alt üst kat antenli bir moedl rahat çeker hatta bir dk bağlayıp ss atıyorum

yani ben dediğim üzere mercuys nin antensiz bir modelini kullanıyordum aramızda bir duvar var ve 4 diş çekiyordu antensiz olmasına rağmen alt üst kat antenli bir moedl rahat çeker hatta bir dk bağlayıp ss atıyorum
O zaman hocam antenli çok rahat çeker yardım ettiğin için sağol hocam bayadır düşünüyodum

O zaman hocam antenli çok rahat çeker yardım ettiğin için sağol hocam bayadır düşünüyodum
şuan ki router dandik türksat verdiği bir model dsmart ın bile verdiği daha iyi onda rahat 3 diş çekiyordu eğer ki iyi bir router varsa router dediğim internet kutusu yani eğerki iyi bir router varsa genelde turkcell ve turknet router ları iyi oluyor yani kısaca iyi bir router varsa antenli bir usb wi-fi alsan bir duvar varsa çeker şuan 2 diş çekiyor türksat router ıyla dsmart varken 3 diş çekiyordu rahat

Ekler

• wifi.webp
    wifi.webp
    2.5 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye