Kral anakart aynasını nasıl kullanıcam anlatırmısın soldaki bu hocam çift taraflı bant gibiortadaki - anakart aynasını kasaya monte ederken takacaksın.
sağdaki - sata kablosunu da sisteme sata ssd veya hdd takarken kullanacaksın
resmin solundaki parça net değil. anlamadım.
Sisteme ssd taktım bile ama o kabloyu takmadım napayım şimdiortadaki - anakart aynasını kasaya monte ederken takacaksın.
sağdaki - sata kablosunu da sisteme sata ssd veya hdd takarken kullanacaksın
resmin solundaki parça net değil. anlamadım.
anakart kutusu içerisinde 2 adet sata kablosu vardır. 1 tane kullanmışsınız bu da diğer kalanı.Kral anakart aynasını nasıl kullanıcam anlatırmısın soldaki bu hocam çift taraflı bant gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sisteme ssd taktım bile ama o kabloyu takmadım napayım şimdi
hocam ben hiç bişey kablolamadım direk koydum sddyi yerine o kadaranakart kutusu içerisinde 2 adet sata kablosu vardır. 1 tane kullanmışsınız bu da diğer kalanı.
resimdeki diğer parça da herhalde anakartın arka tarafındakı boşluğa ya da argb&pwm kontrolcüsü varsa onu kasaya sabitlemek için olabilir...
kasanın içinden anakartın girişlerine denk gelecek şekilde bastıracaksın tabi anakartı takmadan önceKral anakart aynasını nasıl kullanıcam anlatırmısın soldaki bu hocam çift taraflı bant gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sisteme ssd taktım bile ama o kabloyu takmadım napayım şimdik
sabitlediysen ssdyi bir şey olmazhocam ben hiç bişey kablolamadım direk koydum sddyi yerine o kadar
m2 ssd kullandıysan bu sata kablosuna gerek yok zaten ortadakide io kalkanıhocam ben hiç bişey kablolamadım direk koydum sddyi yerine o kadar
evet yok ama yinede bir kenarda tut o sataları o gun bugun m2 yetmez hdd veta sata ssd takarsan birdaha kablo almakral m2 ssd kullandım sataya gerek yok yani