Aslında pek gerek yok fakat güncellikten bir zarar gelmez.ama şu anda hiçbir sıkıntı yok.acaba yüklemesem sıkıntı olur mu?
gerçekten driver yok.sıkıntı çıkarır mı?Orada anakart'ın modeli vb gözükmez. Sistem bilgisine gelin. Oradan anakart modeli ve bios sürümünü görebilirsiniz.
Aslında pek gerek yok fakat güncellikten bir zarar gelmez.
Hocam elinizde hiç mi çipset, ses kartı gibi driverları yok? Yoksa BIOS mu yok? Anakart'ın driver'ını ben de bulamadım. Eğer bir sıkıntı yoksa pek de gerek yok aslında.gerçekten driver yok.sıkıntı çıkarır mı?
Post automatically merged:
esonic h81 jak-u bios yok.
kutusu vs.hiçbirşey yok.Hocam elinizde hiç mi çipset, ses kartı gibi driverları yok? Yoksa BIOS mu yok? Anakart'ın driver'ını ben de bulamadım. Eğer bir sıkıntı yoksa pek de gerek yok aslında.
acaba sorun çıkar mı?kutusu vs.hiçbirşey yok.
Hocam ses kartı, çipset gibi driverları var mı veya yüklü mü? Asıl bu önemli.kutusu vs.hiçbirşey yok.
acaba sorun çıkar mı?
Programlar ve özelliklerde Intel Management gibi, ses kartı için de realtek gibi bir program var mı?nerden bakıcam?
Program yöneticisi nedir yaw?
PC'de sorun yoksa BIOS update şart değil. Hatta bazı markalar önermiyor.
sorun olur mu?Program yöneticisi nedir yaw?. Karıştırmışım. Programlar ve Özelliklerde. Veya aygıt yöneticisinde ses aygıtlarında bir sarı ünlem gibi bir şey yok ise de pek problem yok.
Sorun olmaz.Alıntıyı görüntüle
hocam aslında şuanda hiçbir problem yok.sarı ünlemde o yazan şeyden hariç hiçbirinde yok.
sorun olur mu?