Neler Yeni

Anakartımın sürücülerini bulamıyorum

MAGnus201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Muhammed Arda Güzelyurt
Instagram
magnus.201
Steam
magnus201
Asus P5PE-VM adında baya bi eski anakartım var ama sürücüsünü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Sistemim eski ve windows 10 kuramam 7 kuracağım ama ses ve internet için olan sürücüleri nereden bulabilirim bilmiyorum.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Asus P5PE-VM adında baya bi eski anakartım var ama sürücüsünü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Sistemim eski ve windows 10 kuramam 7 kuracağım ama ses ve internet için olan sürücüleri nereden bulabilirim bilmiyorum.
buradan gerekli sürücüleri kurabilirsin ama windows 10 da öyleydi windows 7 de aynı olabilir çoğu sürücüyü kendi tanıyıp kuruyor kurulmayanları buradan kurabilirsin vista sürümü kursan sorun olmaz herhalde

MAGnus201

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Muhammed Arda Güzelyurt
Instagram
magnus.201
Steam
magnus201
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buradan gerekli sürücüleri kurabilirsin ama windows 10 da öyleydi windows 7 de aynı olabilir çoğu sürücüyü kendi tanıyıp kuruyor kurulmayanları buradan kurabilirsin vista sürümü kursan sorun olmaz herhalde
😅 orada bulamadım yalnız win7 32 bit için

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
😅 orada bulamadım yalnız win7 32 bit için
vista sürümünü indirsen sorun olmaz herhalde 32bit olarak zaten büyük ihtimal windows 7 sürücüleri otomatik kuracaktır ama kurmadığı sürücüleri vista yada xp versiyonunu indirseniz sorun olmaz herhalde

Top Bottom