Neler Yeni

Anakartın 4 tane pimi yamuldu

Whoareyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can özdemir
Arkadaşlar size sorum olucak yardımcı olun kafamı çok kurcalıyor çünkü
Anakart:b660 gigabyte aorus master
Detaylı temizlik yaparken yanlışlıkla anakartın 4 pimini eğdim sonrasında düzelttim PC sorunsuz şekilde çalışıyor fakat aklımı kurcalayan şey " performans kaybı olurmu ? "
İşlemci falan değiştirdiğinde sorun yaratırmı

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
Tam olarak hangi pimleri yamuldu işlemci pimi mi yoksa kasa fanı pimi falan mı? Eğer kasa fanı pimi gibi birşeyse ve kendinize inanıyorsanız dikkatlice kargaburunla falan düzeltmeye çalışabilirsiniz ama bilgisayarcıya yada garantiye gönderip usta ellere bırakmanız dahs iyi seçim olacaktır.

Whoareyou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak hangi pimleri yamuldu işlemci pimi mi yoksa kasa fanı pimi falan mı? Eğer kasa fanı pimi gibi birşeyse ve kendinize inanıyorsanız dikkatlice kargaburunla falan düzeltmeye çalışabilirsiniz ama bilgisayarcıya yada garantiye gönderip usta ellere bırakmanız dahs iyi seçim olacak
Hocam şimdi anakartın kendi işlemci takılan yerdeki pinleri anakartın kendi üzerindeki

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
Hocam şimdi anakartın kendi işlemci takılan yerdeki pinleri anakartın kendi üzerindeki
O zaman sıkıntı büyük demektir. Kenardakilerse çok sıkıntı olmaz diye biliyorum hangi pini ne pini olduğunu gösteren bir resim vardı şuan tam hatırlamıyorum ama direkt bilgisayarcıya yada garantiye yolayın.

yenigeldim

80+ Silver
O zaman sıkıntı büyük demektir. Kenardakilerse çok sıkıntı olmaz diye biliyorum hangi pini ne pini olduğunu gösteren bir resim vardı şuan tam hatırlamıyorum ama direkt bilgisayarcıya yada garantiye yolayın.
Eğilmiş düzelmiş olmaz bir şey

Ahmet3718

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ahmet Zeki KÖLE
Düzeltmiş kısmını görmemişim kusura bakmayın. O zaman bi sorun olmaz heralde kopma vs. Olmadığına göre. Sistemi yerleştir doğru şekilde ve işlemciyi test et yinede ne olur ne olmaz diye.

Top Bottom