Neler Yeni

Yardım ANAKARTIN BİOS UPDATELİ GELIP GELMEDIGINI NASIL ANLARIZ

sawgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Akın Çelik
sistemi açarken direk bios menüsüne gir(del tuşu ile) orda bios sürüm ve tarihi yazar MSI sitesine girip anakartının destek sayfasına gidip ordaki güncel bios sürümüyle karşılaştırıp anlayabilirsin

{ExperElite}

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi açarken direk bios menüsüne gir(del tuşu ile) orda bios sürüm ve tarihi yazar MSI sitesine girip anakartının destek sayfasına gidip ordaki güncel bios sürümüyle karşılaştırıp anlayabilirsin
Hocam arkadasima sistem topluyorum daha almadi forumda bios güncel degilse i3 13100f calismaz dediler almadan nasil anlayacagiz

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Bu anakartın biosunun güncel geleceğini nasıl anlariz i3 13100f takılacak
hocam bu olayın aynısını ben yaşadım ryzen 5 5500 msı b450 pro max v2 yi çalıştıramadım sonra biosu farklı bir işlemciyle güncelliyip açmıştım genellikle bios güncel olmuyor itopya destekden sorabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem açılmıyor sorun o

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bios güncel değilse sistem görüntü vermez. Görüntü vermezse, servise yollarsın, güncelleyip geri yollar lar.

sawgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Akın Çelik
hocam bu olayın aynısını ben yaşadım ryzen 5 5500 msı b450 pro max v2 yi çalıştıramadım sonra biosu farklı bir işlemciyle güncelliyip açmıştım genellikle bios güncel olmuyor itopya destekden sorabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem açılmıyor sorun o
bios tuşu oluyor bazı anakartların arkasında direk usb takıp sistemi açmadan güncellenebilir yada daha almadım diorsun toplattığın yeri ara biosu güncellerler zaten itopya gibi yerler test edip yolluyor kendileride günceller

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
bios tuşu oluyor bazı anakartların arkasında direk usb takıp sistemi açmadan güncellenebilir yada daha almadım diorsun toplattığın yeri ara biosu güncellerler zaten itopya gibi yerler test edip yolluyor kendileride günceller
benim anakartda yoktu flashbios mu ne diyorlar ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,559
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom