Neler Yeni

Yardım Anakartın jelatinlerini sokmelimiyim?

JSezar

80+ Silver
tüm jelatinleri sök.ısınınca yanık kokusu gibi oluyor.

-xxx-

80+
Bu anakartın montajını kim yaptı? O vidanın hali nedir öyle?
561 nolu kapasitörlerin biriside yamulmuş büyük ihtimalle montajı yapan kişi tornavidayı kaydırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O vidayi nasil cikara bilirim oradan?
hocam uğraşma senin şuan yapabileceğin hiçbirşey yok bilgisayarcıya götür ama mümkünse anakart montajını yaptırdığın yere götürme

tüm jelatinleri sök.ısınınca yanık kokusu gibi oluyor.
anakart oc yapılmadığı sürece o derecelere gelmez

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
561 nolu kapasitörlerin biriside yamulmuş büyük ihtimalle montajı yapan kişi tornavidayı kaydırdı

hocam uğraşma senin şuan yapabileceğin hiçbirşey yok bilgisayarcıya götür ama mümkünse anakart montajını yaptırdığın yere götürme

Knk montaji kendim yapmisdim, normal yapmisdimda. Anakart sonradan bozuldu. Anakarta elektrik gelmiyodu, sorunu bu. Bende pc yi sokuyodum. Sokerkende anakartin bu vidasini bilmiyom nasil, ama bozdum. Nasil cikara bilirim simdi o vidayi. Bide anakarta elektik neden gelmiyodu acaba? Bi bilgin varmi?

Yani eskiden oyle degildi o vida, montajida gayet ozenle yapmistim. Ama anakarta elektrik gelmiyodu. Sonradan bozdum o vidayi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,567
Üyeler
167,330
Son üye
gursu98
Top Bottom