O vidayi nasil cikara bilirim oradan?Bu anakartın montajını kim yaptı? O vidanın hali nedir öyle?
561 nolu kapasitörlerin biriside yamulmuş büyük ihtimalle montajı yapan kişi tornavidayı kaydırdıBu anakartın montajını kim yaptı? O vidanın hali nedir öyle?
hocam uğraşma senin şuan yapabileceğin hiçbirşey yok bilgisayarcıya götür ama mümkünse anakart montajını yaptırdığın yere götürmeO vidayi nasil cikara bilirim oradan?
anakart oc yapılmadığı sürece o derecelere gelmeztüm jelatinleri sök.ısınınca yanık kokusu gibi oluyor.
Knk montaji kendim yapmisdim, normal yapmisdimda. Anakart sonradan bozuldu. Anakarta elektrik gelmiyodu, sorunu bu. Bende pc yi sokuyodum. Sokerkende anakartin bu vidasini bilmiyom nasil, ama bozdum. Nasil cikara bilirim simdi o vidayi. Bide anakarta elektik neden gelmiyodu acaba? Bi bilgin varmi?561 nolu kapasitörlerin biriside yamulmuş büyük ihtimalle montajı yapan kişi tornavidayı kaydırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam uğraşma senin şuan yapabileceğin hiçbirşey yok bilgisayarcıya götür ama mümkünse anakart montajını yaptırdığın yere götürme
anakart oc yapılmadığı sürece o derecelere gelmez
Yani eskiden oyle degildi o vida, montajida gayet ozenle yapmistim. Ama anakarta elektrik gelmiyodu. Sonradan bozdum o vidayi561 nolu kapasitörlerin biriside yamulmuş büyük ihtimalle montajı yapan kişi tornavidayı kaydırdı
hocam uğraşma senin şuan yapabileceğin hiçbirşey yok bilgisayarcıya götür ama mümkünse anakart montajını yaptırdığın yere götürme
anakart oc yapılmadığı sürece o derecelere gelmez