3 tane rx580 bağlayacam işaretlediğim yerlere güç vermeme gerek var mı 24pin ve işlemci pinine güç bağlamışımAnakartına takacağın 24 pin ATX kablosu sayesinde PCIe slotlarına taktığın kartlara güç verirsin (ek güçlerden bahsetmiyorum).
Eğer tüm slotları doldurursan ve ekstra bir güç vermezsen 24 pin ATX kablosunu eritme şansın var- ki bunu yaşayan birçok kişi görmüştüm mining yapanlardan.
Ne kadar kart takacaksın bilmiyorum, ancak 1-2 kart takacaksan çok da gerek yok onu takmaya.
Bağlarsan güzel olur.3 tane rx580 bağlayacam işaretlediğim yerlere güç vermeme gerek var mı 24pin ve işlemci pinine güç bağlamışım
Valla reis ben ikisini de bağlamıştım bilgisayarcı doldur dedi bende öyle yaptım power kablosu yanınca 2 tane ekran kartını güç bağlamadan çalıştırdım çalışıyordu o yüzden şüphelendimBağlarsan güzel olur.
Yalnız işaretlediğin MOLEX ve 6 pin PCIe güç girişinin ikisini de doldurma, sadece bir tanesini tak.
Molex mi bağlasam daha iyi yoksa 6 pin mi bağlasam daha iyiBağlarsan güzel olur.
Yalnız işaretlediğin MOLEX ve 6 pin PCIe güç girişinin ikisini de doldurma, sadece bir tanesini tak.
Doldurmadığında da çalışır zaten, ancak dediğim gibi birden çok ekran kartı taktığında sıkıntı olabilir.Valla reis ben ikisini de bağlamıştım bilgisayarcı doldur dedi bende öyle yaptım power kablosu yanınca 2 tane ekran kartını güç bağlamadan çalıştırdım çalışıyordu o yüzden şüphelendim
Ben olsam PCIe 6 pin güç girişini doldururdum. PSU'nda ekstra varsa takabilirsin.Molex mi bağlasam daha iyi yoksa 6 pin mi bağlasam daha iyi
Doldurmadığında da çalışır zaten, ancak dediğim gibi birden çok ekran kartı taktığında sıkıntı olabilir.
Mümkünse birini doldur.
Ben olsam PCIe 6 pin güç girişini doldururdum. PSU'nda ekstra varsa takabilirsin.
Molex mi bağlasam daha iyi yoksa 6 pin mi bağlasam daha iyiBağlarsan güzel olur.
o zaman 6 pin takacam ama şöyle bir şey var 3 tane 6+2 pin var ve 2 tane 4+4 CPU pini var ben bir tanesini işlemciye bağlamışım diğer 4+4 ü 6 pine oturacak şekilde bağlasam sorun olur muDoldurmadığında da çalışır zaten, ancak dediğim gibi birden çok ekran kartı taktığında sıkıntı olabilir.
Mümkünse birini doldur.
Ben olsam PCIe 6 pin güç girişini doldururdum. PSU'nda ekstra varsa takabilirsin.
Olmaz.o zaman 6 pin takacam ama şöyle bir şey var 3 tane 6+2 pin var ve 2 tane 4+4 CPU pini var ben bir tanesini işlemciye bağlamışım diğer 4+4 ü 6 pine oturacak şekilde bağlasam sorun olur mu
Elimde başka 6+2 pin yok olanlar ekran kartına gidiyor molex boşta çok varOlmaz.
İkisi farklı şeyler, takmayı deneme bile.
O zaman onu kullan.Elimde başka 6+2 pin yok olanlar ekran kartına gidiyor molex boşta çok var