Kasa dün elime geçti. Dün böyle bir problem yoktu. Biraz önce fark ettim. Ana kartta beyaz ışık yanıyor. Sanırım bios güncel değil ondan olabilir mi? Anakart: Asus tuf gaming b660m e d4
Işık geçti şuan çok ilginçBazı kişilerde monitör açmadan pc açılınca buna benzer sorunlar olabiliyor. Belki ondan kaynaklıdır.
Kendi kendine düzeldiyanlış bilmiyorsam o ledin yandığı yerin altında veya üstünde neden yandığını yazan bi şey yazması lazım (CPU, GPU gibi) kontrol et istersen ama biraz küçük yanıyor
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldiIşık geçti şuan çok ilginç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi kendine düzeldi
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldiBende de arada yanıyor boot ışığı olmalı benim bios güncel onunla ilgili değil ama benimki gidiyor bazen geliyor kafasına göre
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldiBazı kişilerde monitör açmadan pc açılınca buna benzer sorunlar olabiliyor. Belki ondan kaynaklıdır.
Ayn benimde öyle hata taraması yapıyor büyük ihtimalleSistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldi
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldi
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldi
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldiAnakart kitapçığına bak. Belki orada birşeyler yazıyordur.
Sistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldiyanlış bilmiyorsam o ledin yandığı yerin altında veya üstünde neden yandığını yazan bi şey yazması lazım (CPU, GPU gibi) kontrol et istersen ama biraz küçük yanıyor
her sistemde olur o ilk açınca ışık yanar kısa bir süre sonra söner ama sönmüyorsa sıkıntıSistemi açtım önce kırmızı yanıp söndü söndü sonra sarı ya da yeşilimsi bi ışık yandı sonra düzeldi