K kokozin 80+ Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ahmet talha öztaş 21 Haziran 2024 #1 İşlemci soğutucumu değiştirdim ama açmaya çalışınca kasa çalışıyo ama ekrana ya da klavye , mouse ışık gelmiyo ve bu kırmızı ışığı farkettim Sorunu bilen yardımcı olursa sevinirim Ekler 20240621_142115.jpg 2.1 MB · Hit: 28
İşlemci soğutucumu değiştirdim ama açmaya çalışınca kasa çalışıyo ama ekrana ya da klavye , mouse ışık gelmiyo ve bu kırmızı ışığı farkettim Sorunu bilen yardımcı olursa sevinirim
V Vsermet 80+ Bronze Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1,751 Dahası Reaksiyon skoru 617 İsim Volkan 21 Haziran 2024 #2 Kablo söktun mü? İşlem yapmadan önce video ya da foto çekmek lazım. Herşeyin yerli yerinde olması için.
Kablo söktun mü? İşlem yapmadan önce video ya da foto çekmek lazım. Herşeyin yerli yerinde olması için.
K kokozin 80+ Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ahmet talha öztaş 21 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 İşlemleri power takılı değilken yaptım da sıkıntı anakartta mı ekran kartındamı ,anakarttaysa çok sıkıntı olmaz zaten değişicektim
İşlemleri power takılı değilken yaptım da sıkıntı anakartta mı ekran kartındamı ,anakarttaysa çok sıkıntı olmaz zaten değişicektim